Magen har talat

Den här magen gillar inte mig. Luras gör den också. Den sköter sig när den själv vill. Den sköter sig fram till en timme innan jag ska åka till jobbet, som igår och idag. Det börjar med att den börjar svida lite, det är då jag stannar upp och känner efter, jag försöker att ignorera den. Då blir den sur och börjar svida ännu mer tills jag inte kan ignorera den längre. Sen blir den skitsur och trycker ner skiten långt ner och inte i en sammanhängande massa. Den vinner och jag vågar knappt gå utanför dörren. Den är sur från och till, IFALL jag får för mig att cykla iväg ändå.

Kära tomten, i år vill jag verkligen ha en ny mage, inte vilken mage som helst, utan en helt frisk, det är väl för fan inte så mycket begärt?! Tack på förhand..liksom.

Igår ringde jag vårdcentralen för nu kan jag inte ignorera mitt ben, det blir ju inte bättre vad det verkar och jag riktigt känner att det är nåt som är trasigt därinne, nu gör det inte bara ont när jag går utan även när jag sitter på knä och ligger lite fel med det. Med min otur blir det väl antingen kryckor eller amputation, skulle liksom inte förvåna mig. Håll tummarna för att det inte blir något av det!


Förövrigt är hösten här.




Kommentarer
Postat av: Magistermutter - Med en liten grabb i magen

Vet precis hur det är med tråkiga magar. Min är till och från hemskt. Men finns det ingenting du kan få som hjälper dig?! Du blir ju fruktansvärt låst!!



sv: Åh tack Sune!! <3

2011-09-07 @ 10:49:34
URL: http://magistermutter.blogg.se/
Postat av: Martina

Men Sune, det är säkert ingen fara med ditt ben. Det är säkert bara din sura mage som tryckt skiten lite för långt ner!

2011-09-07 @ 15:57:26
URL: http://ytterligare.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback