Min fredag så här långt

Ja att jag har jobbat vet ni ju.

Sen blev det mat och en film..eller en halv egentligen kom jag på för jag höll på att somna så jag pausade och sov en timme. När jag vaknade kände jag mig konstig i magen, jag kände igen symtomen egentligen och det innebär bara, racerbajs! Jag gick ner till tvättstugan och jag tackar mitt hyresbolag så jävla mycket faktiskt..för att det finns en toa och att det också fanns nåt att torka sig med, det finns inte alltid det förstår ni. Som tur är så behöver jag inte besöka skithuset därnere så ofta men idag var jag då extra glad mitt i skiten.

När maskinerna var klara så slängde jag ner, ja mer kastade skitfort i tvätten i min IKEA-påse för att sen nästan springa upp för trapporna innan nästa laddning kom. Jag hann! Woho liksom!

Det blev Idol och jaaaaa Linni är vidare, så jävla underbart, jag åt till det också eftersom hela min tarm var tömd och peppar peppar så har jag fått behålla det än så länge.

Nu ligger jag i soffan med datorn på magen (magarna) och glor på film på teven samtidigt som jag gluttar på Facebook emellanåt.

Vad gör ni för skoj då? Eller skoj och skoj kan ni ju inte ha eftersom ni faktiskt läser detta inlägg just nu.

Men kommentera gärna och berätta vad dagen har bestått av. Tack!

Rösta gärna på mig i tävlingen där länken till den finns HÄR! Tack igen!









Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback