Mycket mer nytt på Facebook 4 oktober

Vi har inte svalt allt nytt som skett på Facebook dom senaste dagarna förrän det kommer nya grejer på tisdag den 4 oktober.

Jag förstod inte allt i texten eller bildspelet som Aftonbladet visade men du kan redan nu få en förhandsvisning och testa dig fram om du vill. Den äkta versionen kommer alltså inte förrän nästa vecka.

Det bästa som har kommit vad jag tycker är ändå att man nu kan ta bort sig helt från Facebook men då gäller det för evigt, du kan inte komma tillbaka. Det står inte i texten men det har varit chattstund med Emanuel Karlsten som är journalist och konsult kring sociala medier och det var en läsare som frågade hur man tar bort sig från FB och skrev han den länken. Är ni nu intresserade av hur det kommer att se ut nästa tisdag så gå genast in på länken och glo. I chattrutan står även länken där man kan ta bort sig. Kan ju vara bra för den som verkligen inte vill hänga på FB mer.

Frågan varför Facebook ändras hela tiden fick man också svar på. Svaret var att det gör dom bara för att man inte ska tröttna, men nu vet inte jag om det mer kommer bli tvärtom. Många äldre kommer att göra det, det är för mycket att förstå för dom. För mycket att klicka på för att inte visa hela Sverige vad dom åt till middag tex.

Ja det var väl allt för nu.




Kommentarer
Postat av: Martina

Jag läste en kommentar i aftonbladet om detta med att "mycket att klicka på för att inte visa hela Sverige vad dom åt till middag tex."

Och då fick den personen till svar från en annan användare att det är ju internet för sjutton, det finns inga hemligheter på internet och man ska inte skriva något någonstans på internet som man inte kan står för.

Och detta fick faktiskt mig att släppa lite på mitt "hat" mot FB-crewet för alla ändringarna som gör att vänners vänner kan se vad jag skrivit.

2011-09-29 @ 10:24:17
URL: http://ytterligare.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback