Resan upp till Sundsvall

Hej på er!

Mitt mobila bredband är nu igång, yeeeah!

Igår då.

Jag hade 12 minuter på mig att gå från tåg ett till tåg två, lätt tänkte jag. På vägen blev vi försenade så det kröp ner till 4 minuter. Vet ni hur ont det gör i ett ben om man går fort? Vet ni hur ont det gör i ett ben som man samtidigt belastar med två tunga väskor? Det gör SKITONT! 200 meter bort stod tåget jag skulle med men jävlar vad jag haltade fort, jag kom med! Det var mycket folk på tåget, resan till Sthlm gick bra.

Detta tog jag när jag åkte förbi med tåget, det är ju verkligen Sthlm tycker jag.


Jag vet ju sen förut att hitta rätt spår i Sthlm inte går smärtfritt. Jag hade 45 minuter på mig att hitta rätt. Jag följde skyltarna i taket, så långt var det bra, sen var det inte skyltat till spår 8 längre. Jag såg ut som en förvirrad...turist (jo det är sant). Jag frågade en kille som jobbade i en restaurang, han pekade. BAKOM stod skylten med rätt spår. Herregud, helt galet att dom inte kan skylta rätt. Dom har nog gjort om sen jag var där sist. (Läs 3 år sen). Jag velade bra länge så det var 20 minuter kvar. Jag hade tänkt att köpa mig nåt att äta på centralen men jag rörde mig inte ur fläcken när jag väl hittade spåret. Tåget hade kommit in men vi fick inte gå på så jag ställde mig utanför den vagn jag skulle gå på.

Resan från Sthlm till Sundsvall var väldigt långdragen 3.5 timma), jag mådde illa och var yr. Jag försökte att spela på mobilen men då mådde jag mer illa. När jag åker hem på söndag ska jag få en åksjuketablett av Jenny och det är ju bra.


Sundsvall är en ganska stor stad men deras station är det inte. Sen har dom ingen anslutning till busstationen därifrån så vi fick gå, gå, gå och GÅ! Trodde aldrig vi skulle komma fram. Men det gjorde vi.


NORRLAND!


I ett sånt här hus bor hon i, mysigt, charmigt och ja, på landet!


Brant trappa, många trappsteg. Jenny fick bära mig upp, hon tappade mig på översta trappsteget, vi trillade bakåt, rullade nedåt till sista, slog i alla kroppsdelar och..näe okej jag gick själv.


Vi vaknade 7.30. Det var meningen att Jenny skulle jobba idag men hon är superförkyld och jobbar med gamla människor så hon stannade hemma och det var ju tur för mig...liksom. 10.30 åt vi frukost, frukost liksom. Det var cappuccino att dricka (jo det är också sant), mackor med massa pålägg...på samma macka och ja, några såna. SÅ gott! Nu är hon iväg till affären för idag ska vi få besök av en kompis som jag har haft kontakt med i 3 år men aldrig träffat. Hon var den som fixade lägenheten till Jenny dessutom, sammanträffande eller vad? Precis..skitsammanträffande. Så idag ska vi bjuda Becka på mat. Det ska bli så kul att träffa nån som man bara smsat, pratat med i tele, suttit flera timmar på MSN och skrattat oss igenom många statusar på Facebook med.


Ja det var ett blogginlägg som heter duga va? BRA!


Ses när vi ses.




Kommentarer
Postat av: ulle bulle :)

Tja :) kul att du äntligen kom iväg nu då.passa på och njut av varandra.men nu kan ni ju träffas en extra gång eftersom resan blev gratis denna gång..hehevilket mysigt hus hon bor i.det är ju bara att ta med katterna nästa gång och stanna kvar vetja. Sen bjuder ni upp oss alla på bröllop och brak fest :) pöss på mun

2011-09-01 @ 12:16:48
Postat av: Sune...the girl

Svar till Ulle bulle: Haha, näe du, jag vill inte bo så långt ifrån allt så det blir inget med det men gratis blev nästan gratis i alla fall. 350 kr fick jag betala, inte illa det :) Pöss!

2011-09-01 @ 12:36:05
Postat av: Excessive

WORD! hehe. Ha en härlig vistelse nura.

2011-09-01 @ 16:54:45
URL: http://excessive-excessive.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback