Sista dagen som 41 år.

Idag var magen bättre så jag cyklade iväg. Jag klädde mig i luvtröja och Samhallsjackan över, när jag kom ut så kände jag att jag lika gärna hade kunnat ta på mig enbart bikini för det var rätt varmt ute och då var klockan 7.20.

När jag kom fram så kände jag att jag nog hade velat klä av mig skinnet också, svetten rann nerför min ryggrad och sögs in i fisringen. Ingen härlig känsla det mina vänner.

Jag och den andra job:aren tog ett hus sen när det var dags för frukost en timme senare så fick vi skjuts.

Ja jag tog på den efteråt för försök att sitta på ett flak med full av goja, hålla sig i och ta kort samtidigt och försöka att inte ta med några av sina medarbetare så får du se. Det var inte det lättaste.


Sen tog vi resten av huset innan vi gick upp till kontoret igen. Det var dags för möte en timme senare och ja, det var ju....kul. Vi fick en thekaka med massa pålägg på. Efter mötet så cyklade jag ner till den stora höstmarknaden här i stan.

Det jag varje halvår köper är fryspåsar, gräddmandel och jag kan ibland köpa strumpor men idag hittade jag något annat.

Men näe, det var inget för mig, den där storleken hade i och för sig gjort att jag kunde ha trosan som både trosa OCH bh.

Såna här bjäbbande leksakshundar fanns det all over the place liksom. Hade jag stått med ett stånd... marknads i förnamn alltså, så hade jag tagit den där bjäbbande och hoppande vovven, doppat ner den i närmsta brunn, stängt locket och sett helt oskyldig ut.

 

Jag köpte mig en gosig huvtröja/jacka istället. Den är varm rakt igenom får vi hoppas.

 

Ja precis, imorgon fyller jag år, ja det var bara det jag ville tala om.

 

 


Kommentarer
Postat av: Magistermutter - Med en liten grabb i magen

surfade runt och kom på att det är din födelsedag idag!!!!



JA MÅ HON LEEEVA JA MÅ HON LEEEVA JA MÅ HON LEVA UTI HUNDRADE ÅÅÅÅÅR JA VISST SKA HON LEVA JA VISST SKA HON LEVA JA VISST SKA HON LEVA UTI HUNDRADE ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅR!!! HURRA HURRA HURRA BARABAMBAMBAMBAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA SUSANNE!!!!!!!!!!!!!!!!!! Miljoner kramar och stjärtnyp för Sune önskar Malin, Tobias, Wille och ännu ofödding!

2011-09-30 @ 00:20:38
URL: http://magistermutter.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback