Söndag

Imorse vaknade jag och riktigt kände att det var söndag, jag måste ha en radar för veckodagar, har alltid rätt liksom. Jag hade dessutom kunnat sova hela dagen men blåsan hade bestämt att vi skulle vakna 8.50. Jag måste fundera ut nåt sätt att få tillbaka makten över min egen kropp men i och för sig, hade jag haft makten så hade jag varit 40 kg lättare, varit längre och hade inte haft dom problem med den som jag har.

Jag har även radar över mina tvättider. Jag var nästan säker på att jag skulle tvätta kl 12 men någon högre makt sa till mig, eller rättare sagt..väste i mitt öra (ganska högt då eftersom jag hör illa) att det nog var lite fel. Jag tog på mig en huvtröja (att gå utan bh under t-shirten till tvättstugan är uteslutet), gick ner (linkade) och visst fan hade den väsande rösten rätt, det är kl 17 jag ska tvätta. Tänk om jag nu hade kommit ner kl 12 med massa tvätt i en IKEA-påse, stoppat in kläder i två maskiner och den rätta personen vid rätt tid kom ner och jag inför hennes/hans, näe hennes är det nog, hans är ganska uteslutet i det här huset..ja i alla fall, jag inför hennes ögon fick ta ur mina lackkläder, kedjebeklädda linnen, dom ganska solkiga chapsen som endast används i mitt sovrum när jag har besök av..ja inte vem som helst. Snacka om pinsamt liksom! Herregud jag hade fått flytta till högre höjder, typ våningen över...eller nåt.

Visst suger söndagar rätt möe getarsle va? Regnar gör det också, det måste vara söndag alltså. Har ni gjort nåt kul i helgen ni vill dela med er av? Alltså ni kan berätta allt för mig..hoppas ni vet det...liksom.



Kommentarer
Postat av: Martina

Jag har nog varit rätt tyst i helgen. Blir lätt så när man är gift med någon som kan tala ett språk som man inte kan och då får besök från landet man talar det språket i... Tröttnade liksom.

2011-09-11 @ 17:09:50
URL: http://ytterligare.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback