Trött, tröttare, tröttast.

Igår gick jag till sängs redan 22.30, det var nog den tidigaste lördagen på länge utan att vara sjuk. Jag bäddade rent min säng och sov fram till kl 5 då min blåsa tyckte att jag skulle gå upp. Sedan kunde jag inte riktigt somna förrän 6.15 och vaknade igen 10.21. Trots det är jag skittrött idag. Jag pratade med Jenny en stund förut och under den halvtimmen jäspade jag nog en si så där 511 gånger vilket resulterade i att jag smittade henne också, det blev väl två ord på raken som blev sagda eller nåt. Vi gav upp med pratandet efter det.

Söndag idag och ute är det inte så kul väder, vi hade jävligt tur med vädret igår alltså! Jag är mör i rygg och knä och det blir inte många knop idag inte. Helgen gick väldigt fort måste jag säga men det är bara att jobba och se glad ut. Nästa helg blir det lite utgång med goa vänner och det ska bli kul!

Förövrigt satt jag i fängelse inatt. Jag rymde och blev sen hämtad av polis. Den känslan som uppenbarade sig när jag försökte hålla mig undan vill jag inte vara med om i verkligheten, därför fortsätter jag med att vara en hederlig medborgare helt enkelt! Dessutom var polisen Sean Penn och det gör verkligen att jag inte vill ha något med honom att göra igen. Vara på rätt sidan av lagen är att föredra då!

Ja det var väl allt för nu.



Kommentarer
Postat av: Mizca

Haha! Den kommentaren till dig tror jag skickades innan inlägget kom fram.. Så det så ^^

Men, smicker var det .. men inget smicker som helst utan jag menade faktiskt det.. tänkt det du !! Haha..



Du verka haft en trevlig lördag ;)

2011-09-18 @ 13:06:51
URL: http://www.mizca.se
Postat av: Anonym

Samma här ! Och när det gäller rygg- och knä-

besvären så tjatar alla om träning och att komma

igång med motionen. Visst har de så rätt, så rätt.

Men "i morgon" så ska jag börja....

2011-09-21 @ 10:53:03
Postat av: Anette2

Vill inte leka anonym. Glömde fylla i.

2011-09-21 @ 10:53:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback