80-talsfest?

Ja då är jag här igen då, ni suckar och ba: "Näääe ente nu igen?!" Jopp så äre!
 
Igår gick jag till Ewa och där..ja där drack vi. Jag hade lite 80-talsstuk.
 
 
Jeansen i strumpor hade man på 80-talet, det hade jag ofta. Men sen kom vi på att det nog bara var stuket på strumporna som var 80-tal eftersom mycket har kommit tillbaka. Men jag hade ju min freestyle och mitt kassettband. Japp det visade jag upp för alla vare sig dom ville se eller inte. Typ tryckte upp det i snoken på dom. Sån är jag!
 
Sen klippte Ewa sönder fingervantstoppar, så hade man också, så vi tog varsin. Var den tog vägen? Jaaa niiii, inte en aning.
 
Sen kom Ewas syster Bea! 
 
 
Vi körde 80-talsmusik hela kvällen. Sen smsade ragget och frågade var vi var, efter ett tag kom hon också. Vi hade riktigt skoj. Ewa och ragget delade på en scarf och gjorde höfthållare av dom. Sånt hade man också på 80-talet.
 
Sen gick vi till krogen. Då blev det rätt avslaget. Det var i stort sett bara jag och ägaren som hade 80-talstjofräs. Här är han!
 
 
Han hade även avklippta jeans på sig. Riktigt snyggt! Vem som vann frikortet vet jag dock inte. Men det får vi la reda på antar jag!
 
Jag träffade två fd klasskompisar där, vi gick från lekis upp till nian så det var kul att träffa dom. Jag tog kort men vågar inte lägga upp det utan att fråga och nu vet jag inte var dom är.
 
Ragget skulle inte sova över men vi skulle gå samma väg och sen kom det: "Kan jag inte få följa med upp och bara gosa lite?" Själklart fick hon det och hon sa faktiskt inte hur länge vi skulle gosa. Hon gick hem 11.39. Varför jag vet exakt? Vi skulle klocka hur lång tid det tog för henne att gå hem från mig. 8 minuter! Nästa gång ska hon räkna hur många meter det är exakt från dörr till dörr. Hon har inte sagt ja till det men eftersom hon är lika skev som jag så lär hon göra det. Sen kommer hennes mobil ringa medan hon fortsätter att gå och då..ja då får hon helt enkelt gå tillbaka och räkna om!
 
Lördag idag och paraden är i Sthlm. Min dotter är ledig så hon och sambon ska titta på den. Min dotters absolut första parad! Det är lycka för mamma det!
 
Happy Pride på er alla! 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Britt

Happy Pride! Hade gärna varit i Stockholm nu i Tanto och partat...men jag är i Luleå och putsar fönster!

2012-08-04 @ 23:35:07
URL: http://brittsbetraktelser.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback