HLR (sponsrat inlägg)

Det här med att hjälpa varann som är i nöd, det borde vara en självklarhet. Man borde lära ut HLR (Hjärt-lungräddning) redan i lågstadiet, uppdatering varje år ända tills man går ur gymnasiet. Det är ens ansvar att kunna hjälpa en annan person från att avlida. Det borde även tränas på varje arbetsplats.
 
Nu är det ju inte så tyvärr. Idag ges det utbildning om man vill ha. Det borde alltså vara obligatoriskt.
 
HLR-utbildning är alltid bra att ha, tyvärr är ju jag en av dessa som inte kan HLR. Förhoppningsvis behöver jag inte använda det på någon men när den dagen kommer så kommer jag alltså att stå helt rådvill, helt panikartad. Jag kommer att ringa 112 naturligtvis men samtidigt förbanna mig att jag inte kan hjälpa.
 
När jag jobbade inom vården fick vi lära oss hur man kunde släcka en eld på ett föremål eller en människa, det sitter lite i fortfarande men även det skulle man få uppdaterat.
 
Jag har hittat en sida om HLR på nätet, eller egentligen har jag fått ett uppdrag att skriva om den här sidan, det är detta jag kommer få pengar för, ärlighet varar längst. De utbildar vilken arbetsplats som helst, företaget står för kostnaden, en kostnad som är väl värd pengarna anser jag. Det kan rädda liv för bövelen! Med deras välutbildade instruktörer kommer de att göra er arbetsplats mer säker och trygg! 
 
Informera er chef om deras sida, övertyga er chef om att det behövs, övertyga er själva om att det är nödvändigt, en dag kanske det är ni som behöver hjälpen, vill ni då inte att er arbetskamrat ska kunna rädda er? Precis!
 
Det går även att vara privatperson men då står du för kostnaden själv. Det är väl inget att fundera på va? Bra! Tryck då på länken ovan och läs mer och sen RING! 
 
Lycka till!
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: annika

Min ord.arbetsplats, kommunen, lär ut HLR och hur man använder hjärtstartare till all vårdpersonal.
Vi lär ut på Medlearn så alla elever kan detta. Har flera instruktörer som kan lära ut.
Många företag nappar på detta, men det är som du skriver, bra om ALLA kan.

2012-08-23 @ 18:10:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback