Lördagen kan bli lång

Imorse vaknade jag av nåt knepigt. Jag vaknade 8.08 av att min mobil stängde av sig och sen på igen. Jag har inga som helst ljud för det där, jag bara tittade till höger om mig och då såg jag att den förberedde minneskortet och att det var klart och yada yada. Helknepigt.
 
Jag låg i sängen och låg lite till. Jag var ute på Twitter och Facebook, skrev tweets och statusar och sen såg jag att en twittervän skrev nåt och jag ringde henne. Det roligaste var att hon skulle precis ringa mig, exakt då liksom! Jag är nog fan lite av en tankeläsare. Vi pratade nog i 1.5 timme om allt och inget. Med henne kan jag prata om exakt vad som helst, hon är min absolut bästa vän på Twitter. En helt underbar person. Vi ska träffas så småningom helt klart.
 
När vi hade lagt på var klockan 12.48 och båda fick bråttom upp. Jag skulle duscha och gå till bolaget för idag ska jag och bästaste Ewa hallaballoa massor! Dvs dricka oss fulla och skråla som aldrig förr, precis som vanligt alltså.
 
När jag tittade ut såg jag att det regnade och jag tog på mig både regnställ, moonboots och..näe. Jag tog på mig jeans som jag inte haft på mig på 3 år och huvtröja. När jag kom ut så höll jag på att flyta bort. Så jävla kvavt att det kändes som jag hade duschat och kränkt på mig kläder utan att torka mig. Jag kom till bolaget och köpte det jag skulle ha och sen gick jag till ICA och köpte även där vad jag skulle ha, sen kom jag hem och fick nästan inte av mig kläderna, jag flöt! Ikväll blir det enbart en minikjol och ett linne, lite lättare att ta av. Japp ikväll ska jag ta av mig mina kläder alldeles själv! Sova i min säng alldeles själv och.....det känns förjävligt men men, nästa vecka ska jag och älsklingen försöka klämma in en dag då vi kan ses. Jag kräver inte att hon ska hänga med mig varje helg, jag är för fan inte en blodigel! Hon har ett liv och jag ett annat.
 
Men snart kommer hon en liiiiiten kortis och då ska jag fan stjäla en puss eller två! 
 
Hoppas ni får en förjävla underbar lördag alla, ses imorrn!
 
 

Kommentarer
Postat av: Jessica

Du och jag <3

2012-08-19 @ 02:09:03
Postat av: Sune...the girl

Svar till Jessica: Du och jag <3

2012-08-19 @ 10:58:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback