Förfesten är alltid roligast

Då var det söndag igen då. Veckans tråkigaste dag, dagen då man kanske ligger bakis, har hela huvudet ner i en hink för att få upp det man åt dagen före, dagen då man kanske sitter och stickar vantar till grannens barn för att man själv inte behöver vantar, dagen då man kanske tar en promenad i det fina vårvädret..om det inte är snö som idag då. Men själv gör jag inget av det.
 
Igår blev jag upphämtad av en kompis då, vi åkte och handlade mat, sen åkte vi hem till henne, lagade maten och åt upp den.
 
 
Förlåt det blev fel bild.
 
 
 
Jag skickade ut bilden på Facebook och skrev: "Fiskgratäng, ris och rödvinssås, mums!" Flera trodde att jag blivit knäpp, var full och skickade bilden till mig i meddelande för att visa att det inte alls är det som jag skrev. Jag låtsades vara totalt ovetandes om vad dom menade. Idag skrev jag att jag medvetet skrev fel. Men knäpp är jag ju ändå, och full blev jag också...
 
 
..på detta. Ja inte fan blev det bara ETT glas utan säkert 10. Jag som inte ens dricker vin. Det gör jag nog efter det här.
 
Förfesten var görsköj! Kompisens son var hemma och hade kompisar hos sig så vi festade allihop, nu är ju inte sonen 4 år liksom utan snart 19, likaså hans kompisar så ring inte snuten och socialen nu hörrni.
Vi sjöng..fel..vi vrålade till musik, vi skålade..också det till musik. Det var skoj. Det var då kompisens granne ringde henne och sa att vi skulle dämpa oss plus att sonen inte sjunger bra. Kul granne.
 
Sen gick vi ut. Inte mycket folk någonstans men vi gick in på två ställen, sen tog jag tjejen som får mitt hjärta att galoppera i 180 hem. Det var skoj det också.
 
Hoppas att ni hade en trevlig lördag.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback