Helg igen!

Igår skulle jag gå och lägga mig rätt tidigt, det innebär runt 22. Det var då det hände, allt slocknade...i hela kommunen! Fick veta idag på jobbet att det hade varit en brand i nåt aggregat eller nåt sånt så poff!
 
 
Det åkte några bilar när jag fotade annars hade det varit kolsvart. Efter 10 minuter kom strömmen tillbaka. Jag pustade ut eftersom jag hade lite batteri i mobilen och det är min enda väckarklocka. Jag laddade mina två mobiler ska tilläggas för båda hade lite. Jag la mig, smsade godnatt till raringen och det var då det hände igen. POFF! Kolsvart igen. Happ tänkte jag, jag känner en som inte skulle komma upp kl 4.30, nämligen jag! Jag gick ut på Facebook och det strömmade in statusar om just strömavbrott från alla möjliga runda hörn.
 
Där låg jag och såg att att det blev mindre och mindre batteri. Facebook började krångla och mina sms till raringen blev det fördröjning på. Jordens undergång tänkte många! Mayaindianerna ljög inte, där låg man och precis hade fått jordens bästa julklapp (Samsung Galaxy S3) och naturligtvis så skulle jorden gå under, så typiskt liksom!
 
Efter 20 minuter kom det tillbaka och det stannade ta mig fan! Woho på det liksom!
 
Jag sov 4 timmar inatt, konstigt nog var jag inte så där urtrött så jag var tvungen att släpa mig in i duschen, hepp jag studsade upp och blev piggare.
 
Idag var vi två på jobbet, den tredje har semester. Eftersom det varit många röda dagar så hade det inte varit så många på våra ställen så det var inte så skitigt heller, eftersom snöslasket frusit till is så blev det inte lerigt som det annars hade kunnat bli. Det tackar vi för även om vi höll på att halka omkull flera gånger. Det gick fort.
 
Jag och kollegan åkte till vårt favoritfik.
 
 
 
En räkmacka med julmust, superdupersketgött! Det är så mycket räkor hos dom, vi gillar´t!
 
Sen städade vi lite till och sen åkte vi hem. Jag la mig och sov en timme då och sen var jag så sugen på torsk med äggsås och öppnade kylskåpet, ETT ägghelvete i kartongen, kul..jättekul! Så det var bara att ta på sig och sticka till ICA och inhandla flera ägghelveten.
 
På väg hem därifrån fick jag se månen, den var inte liten!
 
 
Den var..ja vad ska vi säga...STOR! Så jag fotade den som synes. Snart ska jag börja med maten och jävlar vad gott det ska bli, det kommer knulla sketmöe i munnen förstår ni!
 
Hoppas att ni haft en bra dag och att det ska fortsätta så...ja om den har varit bra alltså!
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Linda aka Javamorsan

Visst är det spännande att leka att man lever på stenåldern så där när strömmen ger sig av :)

Minns nu i höstas när vi hade avbrott i 14 timmar det var rätt tufft faktiskt!
Men en cool måne fick du se i alla fall! Hoppas din jul var fröjdefull som man säger Kram

2012-12-28 @ 21:14:53
URL: http://justsaying.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback