Julafton 2012!

Ja då var det juldagen 2012, det har det varit ett tag men jag har haft fullt upp här till nu!
 
Igår skulle vi komma runt lunch för att grilla ute, japp!
 
 
Det var kallt ute, korven var varm och vi fick glögg att dricka men det var gott!
 
Vi gjorde detta för att vi väntade in några till, min systerdotter skulle hämta min dotter och hennes sambo i grannstaden och det drog ut på tiden. Runt 17.30 kom dom och då åt vi mat äntligen!
 
 
Detta är min fina familj, det fattas två, systersonen med flickvän men dom satt vid bordet bakom mig och dom...ja dom lägger jag inte ut.
 
Sen var det den traditionella "julklappsleken" och den orkar jag inte förklara alls.
 
Sen åt vi Ris a la malta som jag gjort i ordning, god som alltid. 
 
Sen förstår ni, sen var det julklappsutdelning, syskonbarnen fick en si sådär 511 stycken var. Jag fick 6 stycken. Vet ni vad jag fick? DETTA FICK JAG!
 
 
Ja precis, ni ser fan i mig sketrätt! ÄNTLIGEN en Samsung Galaxy S3!! Den hade dottern köpt till mig, helt splitter ny och jag var i chock, jag var i koma, jag var i trans och jag höll på att svimma. Dotterns sambo som var den enda som såg min min sa att den var helt jävla obetalbar. Ja det var helt sjukt! Inte hade jag i min vildaste jävla fantasi trott att jag skulle få en sån mobil jag velat ha ett tag, fel..ett JÄVLA tag! Den är helt underbar!
 
Idag på förmiddagen lärde dotterns sambo mig en del om den eftersom han haft en sån men inte längre. Jag har fått nytt nummer och det är...... näääe det får ni inte veta. Jag behöver byta nummer så det inte ringer idioter till mig en vacker dag. Underbart!
 
Vi har ätit skinkmacka också idag, jag var fortfarande lite i trans. Kaffebesöket kom och besökte mig och nu sitter jag och tar några öl för snart ska jag iväg till en kompis och festa lite. Underbart! Dottern har gått till en kompis och är säkert lite salongsberusad nu, henne sambo åkte till grannkommunen och ska festa där. Dottern sover hos mig inatt och jag ska få sova i min säng, jag sov på soffan inatt och det var allt annat än skönt ska jag säga.
 
Hoppas att ni hade en helt underbar julafton!
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Britt

Gratulerar! Jag vet ju hur gärna du ville ha en Samsung Galaxy S3. Jag har bara en S2... *snyft* (sa den otacksamma Britt) :)

2012-12-26 @ 15:48:23
URL: http://brittsbetraktelser.blogspot.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback