Solen kom på besök!

Idag är det en ledig dag, en arbetsdag egentligen men ledig är jag! Det firade jag med att ligga i sängen från ca 9-13, det var skönt.
 
Har man en ny mobil som man precis lärt sig lite utav så vill man lära sig mer och då kan det bli så att man ligger på rygg...till ingen nytta ska tilläggas!
 
Jag kom på att det var sol och när det är sol och har en sketbra mobil med sketbra kamera då kan man inte ligga inne längre. Då tar man på sig sketmöe och går ut!
 
Halt var det totalt överallt och jag kanade väl fram men några kort tog jag i alla fall. Jag körde dom även i Instagram efteråt så ni vet....liksom.
 
 
I den här är jag döpt, konfirmerad, min dotter är döpt här och här var det dessutom begravning för Ewa, därför ligger denna kyrka mig väldigt varmt om hjärtat.
 
 
En annan vinkel av samma kyrka som ni säkert ser.
 
Sen kanade jag ner till Folkets park där det är lättast att ta kort om man vill ha...ja andra kort.
 
 
Hoppas att denna är K-märkt för den har sett ut såhär i alla år. Härinne gick man om man ville vara cool och lyssna på allt från Kikki Danielsson till Gyllene Tider, japp hit dög det att komma när dom var i början av sin karriär minsann! Klart jag var på GT i början av 80-talet, fattas bara annat!
 
 
Under rinner ån och det är så mysigt att gå med nån som man tycker om över den här bron, det har dock aldrig hänt mig.
 
Här har det frusit till is och vill ni veta en hemlighet? Lite åt höger i bild, lite utanför sådär...det var där jag blev av med oskulden. Nu vet ni! Det var med en yngre kille och ja.. han var snygg.
 
 
En annan vinkel! Här tror jag inte att det är nån å utan det regnade så möe och sen frös till is...har jag för mig.
 
 
Här ligger Vänern under snö och is men det är vatten så långt ögat kan nå liksom.
 
Sen kanade jag vidare mot stan, man fick hålla i sig i det som gick att hålla i sig i...det var dock inte så mycket. Jag gick in på ICA, köpte julmust och en påse potatis och sen kanade jag hem igen. 
 
Hoppas att ni haft en förjävla underbar dag och att solen hälsat på hos er också.
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Denice

Hej! Vilken intressant blogg!

2012-12-28 @ 03:26:54
URL: http://denice.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback