Vitt, vitt, vitt!

Imorse hade jag sovmorgon till 6.30, det var skönt.
 
Ha det bra!
 
 
 
Okej fortsätter la då.
 
Idag skulle vi åka utanför stan och städa. Det gick bra att köra en bit tills vi skulle in på en mindre väg, en väg som inte var plogad, en väg som hade snö som yrt omkring, en väg där ingen hade kört! Det låg en snövall mitt på vägen och jag som körde skulle köra lite fint runt den där, jo tjena liksom, det resulterade i att vi fastnade och kanade lite ner i ett dike. Kollegan gick ut och puttade på, slirade bara. Vi tog varsin sopskyffel och började att skotta bort snö från däcken både fram och bak, jag satte mig bakom ratten, la i ettan, hon puttade på, jag la i tvåan, hon fortsatte att putta på, hepp vi satt fast.
 
Jag kastade mig i en snöhög och grät högt, skrek att jag hatade snö..eller också satte hon sig bakom ratten och jag tog i för kung och fosterland..ja nästan så mycket att jag gjorde nr 2 liksom. Se där ja, bilen rörde på sig, vi kom loss! Vi åkte iväg och ställde oss.
 
Vi fick vänta lite tills dom andra kom, dom kom, vi städade och sen skulle vi åka iväg igen. Dom hade varit ute och plogat...tills deras traktorhelvete också satt fast, det innebar att vi inte kunde komma iväg för står ett traktorhelvete ivägen på den där lilla vägen så kommer inte vi förbi. Vi fick vänta inne så länge. Sen kom nån på nån annan skulle köra före oss, någon som hade ett större fordon, ett tyngre fordon. Vi tog en annan väg, ännu en väg som inte var plogad. "Kör i mina spår bara så funkar det". Så sa han den där smarte. Han körde, vi efter, i hans spår, den andra bilen, den tyngre ni vet..den är något bredare än vår lille bil så det blev liksom inte i deras spår ändå. Han gasade på, snön yrde, jag körde med vindrutetorkarna i 180, upp för en kulle och DÄR..där kunde jag suttit fast igen för det slirade, kände nästan att vi skulle hamna i diket igen men jag mitt envisa helvete gasade, styrde, hade tungan rätt i mun och DÄR kom vi ut på en plogad väg igen. TACK OCH LOV!
 
På väg till jobbet såg vi flera som hamnat i diket, flera olyckor och fan och hans moster. En av dessa var inte jag inblandad i tack och lov. Ha respekt för kyla, halka, andra bilar och framför allt SNÖ!
 
Jag kom hem, jag hoppade in i duschen, jag blev ren, luktade gott och sen blev jag upphämtad av en kompis, vi åkte och fikade, satt där och hade oss i över 2 timmar, mycket trevlig fika måste jag säga och den ska vi göra om. När snön har försvunnit då helst. Eller näe..
 
Har ni haft en bra dag? Jättebra? En förjävlig dag med massa krångel? Kanske ligger i sängen och vägrar gå upp?
 
Tell me!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback