Fredag

Jag har sovit som en potta med bajs inatt kan man säga. För det första så somnade jag inte förrän runt 2 och sen har jag drömt så knepigt och rätt som det var så stod det jobbarkompisar runt mig i sängen och petade på snarkmasken så den tappade ut luft. Jag vaknade 8.05 och var helt slut. Inatt har jag inte svettats så mycket, febern är på väg ner, så jävla gött!

Idag är det den 10:e och varje 10:e måste Aktivitetsstödspappret in och det gör man på Försäkringskassan. Eftersom det är helg imorgon så var jag bara tvungen att ta cykeln i den iskalla kylan och cykla då till FK som ligger i samma lokaler som både Arbetsförmedlingen och Skatteverket. Att dom öppnar först kl 10 hade jag glömt. Jag var där 9.50 och när jag är sjuk och det är kallt ute tåras mina ögon så pass att folk tror att jag är sketledsen. Det såg jag på dom, ja folket som stod och väntade med mig.

Jag lämnade pappret och cyklade sen till ICA. Kattsand är en nödvändighet och jag köper det alltid varje fredag. Köper jag det inte så har jag två katter som straffar mig genom att pinka på mina kläder istället.

Idag såg jag nåt som jag bara var tvungen att köpa.

Ännu en ny choklad från Marabou, den var god, kan dock inte riktigt sätta fingret på vad den smakade, mina smaklökar är väl inte dom bästa nu heller men mandel var det...nog.

 

Nu ska jag vila, helt slut och lite yr känner jag.

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback