GOD!

Eftersom jag har kass mage och eftersom jag bor själv så måste jag också vara den som går och handlar när det behövs. Idag var jag bara tvungen. En gång i månaden måste tjejer ha tillgång till nåt som är nödvändigt...nej nu menar jag inte snorre och det är inte aktuellt ever för mig. Tamponger såklart!

Medan magen hade lugnat ner sig (har inte ätit nåt på hela dan) så tog jag cykeln och hastade bort till ICA. Jag tog vändan förbi godiset som ligger vid kassan och fick jag se då? Jo..

...detta! Jag är ju sån ni vet som bara MÅSTE testa all ny choklad så jag köpte en sån såklart!

 

Nu har jag smakat och jo, den var god, det är choklad med bitar av saltlakrits i. Den går nog hem för många. Har ni vägarna förbi nån affär som säljer Marabou chokladkakor så testa denna! Tycker ni inte om den så..ja..då vet ni vart ni ska skicka den.

Förövrigt så gick det en timme innan jag kunde stoppa in allt i kyl och frys igen, sketfort gick det ju. Underbart! Dock är lådorna lite små så nu ser det ut som att jag har sketmöe mat i frysen.

 

 


Kommentarer
Postat av: Gealach

Du är den andra som bloggat om den chokladen nu och jag har inte ens hittat den! Varken ICA eller Pressbyrån här har den... Får leta vidare :-)

2012-02-08 @ 18:38:18
URL: http://gealach.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback