Onsdag

Igår när jag skulle göra köttfärssås och skulle ta ut margarinet ur kylen kände jag att..ja, det var ju inte så hårt som det brukar! Mycket riktigt, det var sketmjukt! Kände på annat och kom på att det inte var kallt därinne ens! Kylskåpet har gått sönder.

Jag tackar min lyckliga stjärna att jag inte bor i en bostadsrätt, då hade jag fått bekosta ett kylskåp själv och DET mina vänner har jag ju inte råd med. Jag kan också tacka min lyckliga stjärna för att det inte är frysen som är trasig för DÄR mina vänner, har jag massa mat och ny mat..DET har jag inte råd att köpa! Jag ska ringa felanmälan idag så får dom allt ta sig hit och byta ut mitt kylskåp.

Jag är också väldigt glad över att det är kallt ute så man kan packa ner saker i en kylväska och ha på balkongen så enda gången den här vintern är jag GLAD över att det är kallt ute, så kan vi säga!

Idag ska jag börja 8.30. Hade ställt klockan på 7.15, jag vaknade 5.50 och hade blåsan from hell, den ville jag skulle gå upp, jag har fan en klocka på min blåsa, den SKA tömmas runt 5.45, VARJE morgon. Jag ska nog ta och fråga om dom kan operera in en hel jävla ICAkasse där istället!

Förövrigt är jag en dålig matte enligt Nogger, varje morgon häller jag upp torrfoder, varje morgon springer Nogger dit och sen fnyser hon och skäller ut mig, jag är en idiot som häller upp mat som inte alls är god enligt henne. Jag tänker numera (har gjort det flera gånger) köpa annat bara för att det inte passar henne, det är bara hon som blivit kräsen precis som Iza, bjäbbkatt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback