En bra dag

Oj vad jag har jobbat idag, jag har jobbat så mycket att jag känner att jag har jobbat.

Jag och den andra job:aren städade först ett hus, i det huset spökar det nog, det är vad vi tror. Dom lamporna som är i trappuppgången till dörren är antingen tänd eller släckt. Den ska inte tändas automatiskt när man går genom en glasdörr, den SKA inte göra det men den gjorde det ändå! Skumt värre. Mycket skumt. Jag upptäckte redan i somras att det var nåt konstigt med det huset. Det bodde inte så många där då, ändå var det saker som skedde. Små barnhänder som hade avtryck på en fönsterruta, jag som tog bort det och sen kom det tillbaka samma dag, det SKA inte göra det, det SKA inte det! Särskilt inte när det inte bodde en enda kotte i den trappuppgången.

I tvättstugan är det svinkallt. Fönstren går inte att öppna om man inte har ett speciellt verktyg, det blåser inte från ventilerna, har kollat det. I en annan trappuppgång i samma hus är det skitvarmt, längst upp får den andra job:aren feberkänslor, hon känner sig konstig. En annan kollega som brukar städa där blir på dåligt humör så fort hon kommer dit, det är nåt i det där huset som inte stämmer. Jag får en olustkänsla som heter duga.

I alla fall, när vi var klara med det så fick vi ta ett annat hus eftersom kollegan som brukar ta det huset var sjuk idag. Tiden flög iväg, när tiden flyger iväg och jag har mycket att göra mår jag som bäst.

Min dotter smsade förut: "Vi ska inte äta ihop idag eller?" Jag tbx: "Jag har inte så mycket mat hemma, har du?" Hon tbx: "Näe men jag har pengar, vad är vi sugna på?" Jag tbx: "Pizza? :D" Fick tbx att näe gud sicken dålig fantasi jag har, thaimat åt hon igår så vi bestämde att hon skulle köpa med ingredienser till Chipslåda, jag ska laga det, vi ska äta och sen tar vi en semla till "Sveriges mästerkock". Det blir kanoners, hon har inte vart här sen uppsittarkvällen tror jag bestämt, hon är en upptagen kvinna minsann. Det ska bli mysmys!

Återkommer när hon åkt hem med bilder och så. Puss saniha!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback