Gratis är gott!

I fredags fick jag en kupong av "Utropstecknet". Det var massa kryss över 4 rutor, sen stod det i den icke kryssade "femte pizzan gratis". Han brukar ge bort dom där när det blir gratis. Jag som varit lite halvkass i magen har ju fått ut det mesta och hade inte ork att laga mat.

Jag tog med mig den där kupongen och gick till pizzerian där det gällde, ca 50 meter från mig. Jag klev in, inte en kotte, en pizzabagare kom ut och log med hela ansiktet, äntligen en kund tänkte han säkert.

Jag hivade upp kupongen och frågade om det gällde allt på menyn ovanför huvudet på mig, hans leende slocknade lite, inte ett öre skulle han få av mig, inte ens en spänn liksom! "Ja alla utom familjepizzorna", sa han och höjde teven, jag vände mig om och fick se ett program jag verkligen avskyr. "Simpson"! Han tittade på mig och log lite precis som att han verkligen visste HUR jävla mycket jag bara hatar det där programmet.



Jag stod och tittade på alla 511 pizzor och annat skit, eller näe inte skit men det var mycket! Han suckade lite, bytte ben och frågade vad jag ville att pizzan skulle innehålla. Jag tittade på honom och sa, det vet jag ju inte. Han tittade på mig och bytte ben igen.

Jag beställde till slut, han tog kupongen och verkligen förbannade att dom hade det där erbjudandet.


Syns väldigt dåligt, det är en kebabrulle som jag fick dela på två för att den var så stor.

Jag gillar egentligen inte pizzorna på det där stället men den här...den KNULLADE i munnen! Så kan vi säga!

 

Tack snälla och goa "Utropstecknet" för att du tänker på feta och fattiga arbetskamrater.



Kommentarer
Postat av: Utropstecknet

Skoj när det uppskattas, du var värd den. Kram

2012-02-01 @ 16:24:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback