Häpp!

Imorse när jag vaknade så ville jag bara dra täcket över huvudet och somna om när klockan ringde, eller jag menade..VRÅLADE. Jag var så fruktansvärt trött men det var bara att släpa sig in i duschen och höll på att somna med munstycket över huvudet, då hade jag i alla fall vaknat med mjölksyra i vänster arm. När jag tittade ut så höll jag på att få en chock. Från att ha varit massa snö var det nu nästan ingenting kvar.

Det var däremot väldigt blött, på väg till bussen trampade jag i både en och två vattenpölar som jag trodde inte var så djupa, ack så fel jag hade då, det läckte vatten ända in till...trosorna höll jag på att skriva..men jag har ju inga!

På jobbet var det rätt lugnt, det var det gamla vanliga sen åkte jag till AF och lämnade in aktivitetstjofräspappret annars får jag ju inga pengar och DÅ blir det synd om mig...liksom.

Jag sov en stund, jag tittade på serien "Hinsehäxan" som alla talade om. Kan vara så att det är inspelat i ett fängelse nära mig, så kan vi säga!

Sen har jag diskat den stora disken och sen har jag mest suttit vid datorn. Ikväll blir det återigen ett avsnitt av "Sveriges mästerkock". Just det, jag ska glo om det finns några recept därifrån, ja från dom som är med på auditionerna för en del maträtter ser så jävla...goda ut! Andra ser ju ut som nåt man fått upp igen efter en blöt kväll ute.

Vad har ni gjort? 2 dagar kvar sen helg.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback