Jag hatar´t!

Jag är ingen person som spyr ofta, jag är ingen person som spyorna (hoppas ni inte äter frukost/lunch/middag nu) kommer automatiskt ur, ska jag någon gång spy så måste jag stoppa ner fingrarna i halsen.

I går kväll när jag skulle sova så kände jag mig lite illamående, tänkte att det var för att jag hade grädde i såsen tidigare på kvällen, jag svalde och svalde och somnade i alla fall, runt 3 inatt vaknade jag av att  jag var VÄLDIGT illamående, kallsvettades lite och skulle precis till att försöka somna om när jag kände att det nog inte var läge för det utan något var på väg upp. Jag slängde av mig masken, jag slängde av mig täcket och snubblade ut i hallen och slängde upp toadörren, toalocket och det var fan på håret. Så kan vi säga. Jag hatar att spy! Det finns nog inget värre än just det. Där satt jag på huk och vet inte hur länge jag satt så, jag gick med darriga ben tillbaka till sängen, jag hann ligga i 20 minuter tills det var dags igen, upp, samma sak igen och sen höll jag på så två gånger till.

Jag somnade om och 10 minuter innan mobilen skulle vråla vaknade jag och kände igen det, dags igen alltså. Jag hatar´t! Nu vet jag inte om det är maginfluensa eller matförgiftning. Jag ringde chefen runt 7 och sa att dom nog får ta och sterilisera tjejtoan för där var jag ju igår, annars kommer det nog vara fler som kommer ligga om det nu inte är för sent, sen kan folk vara immuna, det trodde jag att jag var, men tydligen inte.

Hoppas innerligt att det går över, hur länge måste jag vara inomhus och inte träffa en enda person?

Hoppas ni inte har blivit smittade, ja inte av mig men av andra för det här vill jag inte ens att min värsta fiende ska få!



Kommentarer
Postat av: Fröken Frodig

Usch, magsjuka/matförgiftning är bland det värsta man kan få! Hoppas du kryar på dej snart.

2012-01-12 @ 12:45:17
Postat av: jeanette sandelin

stackare...

jag har inte varit magsjuk på 100 år...

ska visst ha att göra med pH-balans/surhetsgrad.

men jag är rätt glá faktiskt.

skönt å slippa spy juh...

krya på dig :)

2012-01-12 @ 12:54:25
URL: http://www.jeanettes.bloggo.nu
Postat av: Britta

Stackars, lider med dig! Hoppas du kryar på dig snart. Kramas

2012-01-12 @ 18:51:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback