Jag var så peppad!

Igår bestämde jag mig för att storstäda när jag visste att ett forum skulle ligga nere i flera timmar där jag huserar. När sidan gick ner så började jag diska, oj vad jag diskade, jag fejade, oj vad jag fejade. Jag tog med datorn till köket för att lyssna på musik, oj vad jag lyssnade.


Jag diggade, vickade på höfterna så dom nästan gick ur led, jag stod på händer, jag klappade och hade mig...eller kanske inte då, höfterna gick inte ur led.



En ren diskbänk är lika med en...ren diskbänk, oj vad ren den blev.

 

Jag la fläkttjofräsen i blöt och oj..vad blöta dom blev.

 

Jag vickade lite mer på höfterna till musiken, jag höjde den och dammsög hela lägenheten..och sen..ja sen var min rygg så slut av allt vickande att jag stelnade till och satte mig ner igen. Nu orkar jag inte göra nåt mer idag, det kommer säkerligen inte ske nåt mer idag heller om jag känner mig rätt och det gör jag ju.

 

Sidan jag huserar på är fortfarande nere för underhåll och jag börjar fantisera istället. Jag fantiserar om när (läs verkligen NÄR) jag vinner massa miljoner, inte en, inte två utan en JÄVLA massa miljoner. Då fantiserar jag om att jag ska bygga mig ett hus, eller ja, inte jag men jag anlitar en massa duktigt folk till det naturligtvis. Jag ska ha ett gymrum, inte för att jag kanske kommer bo därinne direkt men det ser i alla fall bra ut för alla besökande.

 

Jag ska ha ett stort kattrum, ett stort rum som en gympasal ungefär, ja den gympasalen skolan hade när jag gick i lågstadiet, då tyckte man att det var sketstort, när man ser det idag så är det nästan så att man kan stå i mitten och sträcka ut sina armar och nudda väggarna, okej vi tar gympasalen jag hade i mellanstadiet då. Där huserar hurtbullarna i Friskis & Svettis nu och det måste ju vara så stort eftersom det är massa svettiga människor därinne.

 

Jag fantiserar också om att det ska finnas riktiga trädgrenar där så katterna kan klättra och sen får man hoppas på att dom vågar sig ner så man inte hör två (läs grannarna hör) katter som vrålar i högan sky för att dom sitter på en gren 1 meter över golvet. Det ska även vara stora fönster så dom kan glo ut på alla fåglar i trädgården. Ja trädgården ja, jag ska ha stans snyggaste trädgård...som jag anlitar en trädgårdsmästare till att göra såklart, jag själv ska bara ligga på en madrass i min pool med en paraplydrink som en snygg poolflicka ska assistera mig med. Dom får ledigt på helgerna och varje onsdag, eller fan, onsdagar är ju lillördag så trädgårdsmästaren får ledigt medan poolflickan kan få umgås med mig, förutsatt att hon är flata då...alltså. Så kan vi säga!

 

Jag ska ha högt staket runt hela stället, övervakningskameror och sen kan jag ligga med mobilen i trädgården och glo på allt folk som beundrar min trädgård...hur det nu ska gå till med det höga staketet, hm, mitt tankesätt är inte det bästa märker jag nu. Jag kan ha lågt staket och sudda ut mig själv för utomstående? Har jag tittat för mycket på film nu? Kanske, men är det möjligt så gör jag det gärna.

 

Ja, men här sitter jag nu, fattig och vet inte hur jag ska klara resten av månaden pengamässigt men då är jag förbannat glad över att jag har min fantasi, den ska man aldrig ge upp. Jag har två brödbitar som jag kan gnaga på emellanåt på dom här nio dagarna som är kvar innan "lönen" kommer in.

 

 

Vad har ni gjort i helgen? Tell me!

 

 


Kommentarer
Postat av: Martina

Din fantasi är det ju verkligen inget fel på måste jag säga haha

Själv har jag mest tyckt synd om mig själv, hostat, snörvlat och ätit lite av allt möjligt vi har i medicinskåpet för att typ klara av att andas....

Mindre roligt, inte hade jag ork att fantisera ihop någon alternativ tillvaro heller :-/

2012-01-15 @ 13:15:03
URL: http://ytterligare.blogspot.com
Postat av: Wiilow [Foto Tankar Känslor]

Vilket härligt inlägg. Drömmar och fantasi är ju jätte bra och vem vet, en dag kanske den går i uppfyllelse för det är inte helt omöjligt. Fortsätter du blogga och skriva så här så kan det ju sluta riktigt bra :)



Kramar

2012-01-15 @ 19:47:19
URL: http://wiilow.blogg.se/
Postat av: Britta

Du är bara för djävla härlig Sune! Hoppas verkligen du vinner de där där miljonerna, för då ska jag söka jobb som poolflicka:). Kramar

2012-01-16 @ 00:28:03
Postat av: Sune...the girl

Svar till Britta: Tack :) Ja men sök vet ja! Sök redan nu för jag SKA vinna miljonerna ;) Kram

2012-01-16 @ 06:21:18
Postat av: jeanette sandelin

men herre gud... med den svadan kan du väl bara gå rakt ut på gator och torg och skrika:

a penny for a story!

jag grunnar som bäst på hur jag ska få in de där miljonerna å eg inte så mycket på vad jag ska göra med dem. du har ju såna planer så jag snor lite av dom :)

tjolahopp//

2012-01-16 @ 16:25:08
URL: http://jeanettish.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback