Kanske kanske

Imorse var jag sjukt trött när jag vaknade men det var bara att ställa sig i duschen och försöka vakna till liv det.

På bussen var det bara surmular och ingen skrek "ÄNTLIGEN MÅNDAG!" direkt, dom var nog lika trötta som mig.

På jobbet var det lite som vanligt, jag och den andra job:aren tog höghuset, i det höghuset hade en mycket påverkad man slagit sönder rutan i entrédörren, det var nog bara på måfå för samme man hade bråkat vid fler trappuppgångar. Jag hittade dock bara en enda glasbit så det var uppstädat bra, dock inte av mannen som gjort det. Nej då, han blev hämtad av polisen och där fick han väl sitta och gråta över sina synder eller nåt.

Jag följde med "Utropstecknet" på en liten rundtur med bilen och sen har det rullat på.

Kl 13 kom samordnaren på Samhall, min gamle handläggare och min nya från AF. Jag hade kokat kaffe, jag hade bakat rulltårta, pepparkakor och bullar och stod där med mjöl i hela ansiktet när dom kom. Eller också hittar jag på, precis det gjorde jag ju. Det stod gamla kakor på chefens bord som jag öppnade locket på. Samordnaren som varit där ett antal gånger under den tiden kakburken stått där visste att det nog inte var så lämpligt att äta nån.

Jag fick berätta för min nya handläggare vad jag gjorde på Samhall, jag fick berätta hur jävla mycket jag gör osv. När jag var klar så tyckte dom att..ja mig kan dom ju inte kasta ut eftersom jag behövs. Min chef har fått en ny chef och den chefen har bara varit där några veckor så han är inte så insatt, när han satt sig in mer i det hela så ska han se över om det finns en chans att få en anställning. Jag som går på Aktivitetsstöd måste vara aktiv och inte sitta hemma och rulla tummarna, även om jag nu inte alls skulle gråta om jag fick vara hemma i några veckor men i alla fall, någon förlängning kan inte göras då jag varit där tillräckligt länge.

Det blir en anställning antagligen på Samhall när det nu blir vet ingen men dom släpper mig inte. Många av oss har fått göra så, att jobba på annat ställe innan det är klart för en anställning. Det är lite diffust för mig också men det blir väl klarhet i det hela också någon gång.

Dom har tre veckor på sig att få den nya chefen att säga att jag måste bli anställd men det funkar inte riktigt som på andra arbetsplatser. Det måste ut nån för att någon annan ska få komma in. Men det gäller inte alltid i samma stad, utan i samma län så att säga. Rörigt eller hur? Precis!

Men jag blir i alla fall inte sysslolös, så kan vi säga! Det är ju bra.

Vad har ni gjort idag då?



Kommentarer
Postat av: Lairama

Rörigt verkar det sannerligen. Himla tur att du inte är sysslolös.



Vad kul att du vill följa med mig på flytten. Jag min klant hade skrivit fel adress så det var inte konstigt att du inte hittade dit :)

Rätt adress: http://lairama.blogspot.com



Tack och bock tebaks.

2012-01-23 @ 18:16:25
URL: http://lairama.blogspot.com
Postat av: Martina

Vad blir det för skillnad för dig om du anställs?

Blir det en riktig lön som du kan leva på då?

2012-01-23 @ 19:55:34
URL: http://ytterligare.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback