Nära bajsupplevelse

Under hela dagen har jag varit lite halvkass i magen. När jag slutade och satt och väntade på bussen kände jag att jag nog hade behövt gått på toa innan men ignorerade det. När jag satt på bussen satt jag och blev väldigt skitnödig. Jag ska nog söka in till Dramaten för inte en min om det hela rörde sig i mitt ansikte. En eloge till mig att se avslappnad ut men i min fisring rörde sig något dramatiskt.

3 km hemifrån och ja, det var 3 km för långt. När jag kom till resecentrum så tänke jag, ja fan det är ju inte så långt kvar nu...tills jag märkte att busshelvetet stängde av motorn! Invänta resenärer alltså, nu skymtade en "Smått panikartad-min" i mitt fejs, försökte att tänka på annat.

När jag väl kom av bussen så, vad ska vi säga, ja naturligtvis var hela stans bilar just på den här gatan, det tog mig 2 minuter att komma över gatan, jag nästintill sprang (se detta framför mig om ni kan), låste upp källaren, nästan sprang där med, hörde brevbäraren i trappan, hälsade så där Dramatenavslappnat och rusade in till mig, slängde av mig ytterkläder i en hög på hallmattan, in på toa och japp, jag hann med nöd och näppe, så kan vi säga!


Kommentarer
Postat av: Anette2

En kompis var i samma situation som dig när

hon hade en dejt och de var långt hemifrån.

Hon mumlade något och sprang hem. Väl tillbaka

var han borta och ute ur hennes liv, och han

som kändes som Den Rätte. Så att vara bajsnödig

kan ställa till med mycket ! :)

2012-02-03 @ 07:30:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback