Så effektiv!

Imorse när jag vaknade runt 9 så satte jag inte på datorn det första jag gjorde (vet inte om det någonsin har hänt), nej då jag städade i klädkammaren! Bar ner en madrass och tre adventsstakar som jag inte haft uppe för att ingen av dom funkade. Jag tog all tvätt jag bävat för att tvätta länge, mina underkläder tex, eller näe inte dom, men många påslakan, jag har några stycken och nu tog jag ut alla, jag hängde upp jeans (som var för små redan förra året) hittade mina gosiga fleecestrumpor med tassar under ni vet. Om inte så skrev jag om dom HÄR

Vid 12 skulle jag tvätta, oj vad jag skulle tvätta, jag trodde jag skulle tvätta hela dagen men nej då, det fick plats i två maskiner, jag riktigt såg sockarna tryckta mot rutan och undrade om dom skulle överleva resan men det gjorde dom! Innan maskinerna var klara gick jag till ICA och köpte kattsand, bacon och en ny deo, den luktar...gott.

Sen gick jag upp för att byta i katternas lådor, dom blev så glada att dom sket i båda samtidigt, jävla sätt.

Nu har jag kommit upp med tvätten, det som var i tumlarn var torrt, det som var i torkrummet var..fuktigt, dom borde bättra på fläktarna ordentligt, helst två jetmotorer, så tvätten ligger slickad mot tak, väggar och golv MEN dom är åtminstone torra!

Effektiv som få idag, just det, jag har inte ätit middag än, får se om jag hinner det för nu ska jag sitta framför datorn ett tag (läs resten av eftermiddagen och kvällen).


Förresten, grattis SVERIGE till VM-guldet inatt! Det var en kille från min stad som var delaktig, hans pappa och jag gick i samma skola, en riktig spelevink!





Kommentarer
Postat av: jeanette sandelin

sverige vann??? i vad.

att spela minigolf med kulglass??

nä nu vet jag: rundpingis.

så var det ju.

det var ju därför som grannen bankade i elementen i natt.

energi bra.

men varför bar du saker och ting upp och ner???

kunde gjort en brasa för stackars uteliggar-djuren!

att sitta vid datorn är ett högst nöjsamt beroende tycker jag...

måhända blir röva platt men den kan man ju gå på disco med och skaka till rätt position igen!!!

tjolahopp på dig bruttan :)

2012-01-06 @ 18:23:21
URL: http://jeanettes.bloggo.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback