Tur jag hann

Idag ar jag och en annan job:are tagit två hus, det vanliga onsdagshuset och huset bredvid. Det är andra gången sen jag började som jag städat det huset. Det är lite annorlunda mot dom andra. Den har loftgångar och hiss på ett ställe och är fyra våningar istället.

Detta är inifrån en hiss, andra våningen som synes. Jag torkade golvet därinne och det var en del stenar som jag torkade ut.

 

När jag torkade bottenplanen så kom det en kille in och mumlade nåt om att "nån" inte stängt hissdörren så han fick gå upp till sig. Jag tänkte inte så mycket på det förrän jag såg hissen till hälften stängd/öppen när jag skulle torka räckena, nämen oj, Sune hade visst glömt att stänga hissdörren, eller ja, mer att det var småstenshelvetena som gjorde att det inte gick att stänga helt. Jävla tur att jag såg det säger jag bara men nu vet ju ingen att det var jag, mer än alla på min arbetsplats och alla ni läsare såklart men då har ni också läst att jag rättade till det eller hur? Bra!

 

Jag och job:aren hittade ett hål i en pelare, jag med min fantasi fick för mig att om jag sprutade nåt medel i där så skulle antingen 10 vingliga kackelackor eller två ännu mer vingliga möss komma ut, jag och job:aren väntade och väntade men nej, inte ens en liten lus kom ut, va trist, hade ju varit något att ta kort på eller filma mer då. Eller kanske inte för jag hade nog kastat ifrån mig mobilen och kutat...massor.

 

Btw så blir det ingen middag hos Annelie med falukorven, jag kom hem för en stund sen och jag har rusat till toa sketmånga gånger och har en molande värk i nedre regionen, nej det är inte mensvärk för sånt har jag aldrig haft, jag har i och för sig bara opererat bort blindtarmen en gång också så vem vet liksom. Vi ska ta det på tisdag istället, hon ligger nog inte och gråter ihjäl sig för att inte få träffa mig idag, vem skulle göra det liksom.

 

Nåja, torsdag imorgon och hoppas att jag kan jobba då för det är sista dagen innan helgen och det är fan yaaay på det!

 

 

 

 


Kommentarer
Postat av: Anonym

Alltid lika roligt att läsa din blogg, apropå hissen, du är inte den första som gjort så där, men kanske den förste som upptäckt felet själv, bra gjort. :-)

2012-01-04 @ 16:58:50
Postat av: Ingvar Gustavsson

Namnet föll bort. :-(

2012-01-04 @ 16:59:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback