Det hade vart en idé

Imorse när jag vaknade så fattade jag ingenting. Det var nåt jävla oljud som borrade sig in i örats alla delar, jag fick knappt upp ögonen. Jag var astrött, ville bara vända mig om och somna men sånt är livsfarligt så jag la mig på rygg med mobilen i handen utanför sängen och blundade i några sekunder och gick sen upp.
 
I vanliga fall brukar man piggna till under dagen. Hell no! Idag har jag visserligen gjort det jag ska men jag hade kunnat luta mig mot en vägg eller mot moppskaftet och somnat på stört det lovar jag.
 
Höghuset blev städat och för att jag skulle sysselsätta mig ännu mer så..ja så städade jag mer. Idag slapp jag ta våra kontor, en annan trött UVA-tjej städade för glatta livet. Hennes lille son hade hållit henne vaken nästan hela natten genom att hosta. 
 
Runt 11.30 kom kollegan från "det andra stället" och vi tog ännu ett hus. Ett hus jag inte brukar städa, kollegan som har det huset på måndagar gick på semester idag så då får man snällt hjälpa till och jag är bara glad över det för annars hade jag säkerligen somnat.
 
Förresten fyller Nogger 3 år idag. Det fick jag erfara både på morgonen och när jag kom hem. Hon vrålade och ville ha annan mat än den hon brukar få. Hade jag nu haft ost hemma så hade jag kunnat slängt hela jävla osten på golvet och hon skulle ha tackat mig för evigt. Hon älskar ost, ja hon älskar allt som går att äta. Ragget jag hade hemma natten till igår hade lämnat lite grejer på vardagsrumsbordet, bland annat en kajal, hej och hå, det var en halv kajal kvar, sen var det bara flisor. 
 
Jag får helt enkelt köpa en ny kajal och sen har jag sagt att saker lägger man inte på ett bord när man har en katt som heter Nogger och som tror att man kan äta allt.Tur att hon inte tuggade i sig snusdosan, ciggen, pengarna och hela jävla tuggummipaketet!
 
När jag kom hem från jobbet stod Nogger lutad mot dörrposten med en ballong i tassen och bara vrålade..JAG FYLLER 3 IDAG!! WOHOO! Just det ja..jag hämtade en nål och stack hål på ballongen. Eller näe.
 
Jag har varit lite orolig över hur jag ska hinna hoppa av tåget på fredag, springa upp, köpa 3dagars SL-kort och sen hoppa på pendeln på 7 minuter, ja ni känner väl till SJ och deras förseningar, med min otur skulle jag säkert ha 2 minuter på mig och sen se ut som en förvirrad turist..visst fan jag är ju turist! Men nu har det ordnat sig, min dotter skulle vara ledig idag men fick jobba och tar ledigt på fredag istället så hon kommer att stå på perrongen när morsan går av och kommer att köpa kortet till mig.
 
Det kommer bli ett sånt där återseende som man ser på film. Vi springer emot varann i slow motion med armarna utsträckta...ja det är så det ska se ut men sen är det ju jag då..jag kommer säkert inte se pelaren mitt på perrongen så jag kommer köra hela nyllet in i den och se ut som ett fuckface sen hela helgen. Ja mitt ex kommer ju i alla fall inte känna igen mig då om vi nu skulle råka stöta på varann någonstans, lite positivt alltså.
 
Längtar ihjäl mig efter min dotter, jag ska stoppa ner henne i ryggsäcken och åka hem igen, ja hem till mig då. Eller näe..
 
 
 TILLÄGG: När jag skrev rubriken så visste jag vad det skulle handla om...nu minns jag det inte längre. Så den där idén var nog inte så bra trots allt.
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Doris

Grattis i efterskott till Nogger, du kunde väl i alla fall köpt lite fisk åt henne så att hon inte hade "behövt" tugga på kajal!?
Ha det bra i Stockholm, kram.

2012-07-18 @ 05:10:12
URL: http://farmordoris.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback