God middag!

Näe jag har inte ätit än, men tiden är middag nu och hoppas den är god för er.
 
Jag tänkte mest skriva ett blogginlägg lite tidigare ifall dottern jobbar och tänker gå in på min blogg medan hon sitter på skithuset på nån av sina raster...eller vänta nu, hon bajsar ju inte borta näe. Tur hon inte ärvde min sjukdom då. Ulcerös Kolit - tjocktarmsinflammation. Där man ibland inte kan bestämma om man vill skita borta eller hemma. Är det på gång i lösare form får man snällt leta upp första bästa skithus och slå ner röven. Ibland har det hänt att jag inte hunnit. Men det var mest innan jag fick diagnos och tabletter för det. Ett halvår höll det på! Jag var 16 år då, jag kan inte minnas att jag inte hunnit efter det men väldigt panikartat har det varit, man kan liksom inte hålla det inne mer än nån minut eller två. Det kan göra så ont att det svartnar ibland, det svider och då gäller det att fokusera på toaletter.
 
Nåja, det var en del av min sjukdom det.
 
Idag vaknade jag klockan 7, gick på toa och sen sängen igen, skulle somna om men det gick ju inte hur trött jag än var. Jag låg kvar i sängen till kl 11, twittrade en del, tog ner en ny version av "Angry birds" och sen tyckte båda katterna att det minsann var dags för mig att gå upp. Iza gjorde konster i form rulla runt, sträcka på tassarna och applåderade sen sig själv. Nogger satt nedanför sängen och bara väntade på att jag skulle öppna balkongdörren. Eftersom jag sover helt näck så tänkte jag då rakt inte öppna den förrän jag fått kläder på mig. 
 
Istället bäddade jag rent, diskade, bytte i båda kattlådorna och SEN tog jag på mig och kunde öppna. Nogger rusade ut, hoppade upp så hon såg ut och nedanför räcket. Hon hejade på några killar därnere och sen rusade hon in alldeles röd i fejset. 
 
Idag blir det nog lugnt. Bara skönt att vara ledig och njuta av den.
 
Tjo!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback