Hallå eller?!

Jodå, när jag vaknade imorse 4.30 kände jag mig som ett utsketet päron. Trots att jag somnade runt 22.30 så var jag skettrött. Det var bara att klampa in i duschen. Återigen såg jag att någon av katterna hade tänt lampan i köket. Jag trodde fan att katter såg bra i mörker men tydligen inte!
 
När jag hade duschat kände jag mig något piggare.
 
Städade ett höghus själv, sen efter lunchen skulle vi flytta på städvagnarna som kom i fredags. För..ja..det fanns liksom inte så mycket att göra eller vad säger ni?
 
 
 
Det är liksom för lite plats att gå på, än mindre hämta saker på, det var liksom väldigt belamrat av vagnarna om vi säger så!
 
"Utropstecknet" hjälpte mig och ställde dom ute i korridoren, en efter en..nu till nästa problem då.
 
 
Ser ni dörren därborta? Bra..för det är dit jag skulle gå! Ser ni någon plats för mig att komma dit? Nä precis! Han hade stängt in mig, förresten så står han själv bakom hörnet till höger i bild, han ville inte vara med. Dessa vagnar påminner mig om då vården samlar ihop sjukhuset för att åka till Litauen, Lettland, Grekland, Sverige eller nåt annat jävla fattigt land. Men dessa ska vi ha då på det nya stället jag ska jobba på till hösten. Ja inte alla 6 men två på varje ställe, japp det är på tre olika ställen det blir.
 
Vädret idag har varit lite..vad ska vi säga, litte diffust! Det kunde liksom inte bestämma sig för att vara solig eller regnig. Men det har varit kvavt och varmt hela dan så efter att vi tog ner dom här vagnarna till ett förråd låg jag mest på alla fyra och särade på benen...eller näe. Jag sprutade medel på fläckar på golv, lister och väggar och skrubbade med skurnylon. Jävlar vad effektivt. 
 
Sen...ja sen var dan slut och jag med.
 
 
Förresten. Är ni intresserade av Streetkläder? Då tycker jag ni ska gå in på Locolife! En butik med bara såna kläder. Titta in vetja!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback