Ingen rast och ingen ro

Imorse tänkte jag gå så jag var på jobbet 6.15 men jag var där 6.03 ändå. Himla tur det hörrni! Idag var det en våning med kontor på båda sidor av hissen. 3 kontorslandskap på båda, 4 kontor i varje landskap. Jag hade i bakhuvudet att man skulle spara ett landskap till folket käkade frukost. Tänkte att jag nog skulle hinna allt före. Jo men tjena. Dom har ju 3 långa mattor på vardera sida också. Dom skulle dammsugas. Det fick bli att jag sparade det sista till frukost.
 
En enda av dessa som har skrivbord sa att hon skulle plocka ordning åt mig. Papper, godis, pennor, mobil, mus (till datorn) och annat lades på hög. Jag dammade och ja, dammade ännu mer. Annars är det rätt belamrat med papper överallt. Dom vet vilken dag man kommer men det hjälper tydligen inte. Då kan man inte damma så mycket liksom.
 
När jag var klar med alla kontor utom det sista landskapet mindes jag att all wellpapp skulle ut på tisdagar jämn vecka så jag sprang (läs gick fort) på alla våningar för att samla ihop dessa för att sen gå ut på gården för det hämtas senast kl 9. Jag hann. Sen tog jag själv frukost. Tog sen alla toaletter, toaletter som nästan alltid är rena, jag gillar att dom skiter ..gillar ännu mer att dom verkar göra rent efter diverse ränder efter sig.
 
Sen var det då sista landskapet och sen var det bara matsalen kvar. Eller bara och bara. Det är en jävla massa bord, stolar (jo det är sant) och ett stort golv som ska bli rent. Tömma sopor, torka köksskåp och sen ut med skiten.
 
Idag kom kollegan i egen bil för vår bil var utlånad för att deras stod på verkstaden. Eftersom chefen är sjuk också idag så hade vi inte så bråttom med att göra så mycket när vi kom tbx. Jag borstade alla svepen från två ställen, hängde upp och skit. Sen kom jag på idén att en kollega kanske kör genom stan och frågade. Jodå, han skulle hälsa på en polare vid ett hus bakom där jag bor så jag fick åka med. Jag hade glömt att han hade en snygg bil! 
 
 
Jag har inte åkt bil med cabbe sen jag var gravid. Då hade dotterns pappa en gammal ful rosa opel som han skurits av så det blev en cabbe. Den stod jag på några dagar. Han hade så många. Innan det åkte jag ju i många bilar med cabbe, det var då man dunkade plåt och lyssnade på raggarmusik. Det sägs det i alla fall, själv var jag rätt full varje helg.
 
Nåja, det var en bra dag på jobbet (läs jobben).
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback