....och jag gick och gick

Ja då var det första dagen av 4 veckor som jag hoppar in istället för en kollega som gick på semester idag. Ja ni vet "det andra stället". Där börjar vi kl 6 för att vara säkra på att vi inte stör med dammsugning när dom sitter och har viktiga samtal. Det är kontorslandskap, ja ni vet såna där kontor som..ja som inte finns i flera rum utan fyra kontor i samma rum fast lite delat liksom..i ett rum...liksom. Ja dom får inte vara ifred...liksom.
 
Jag var där prick 6, det var jag som larmade av tror jag. Jag tog fram lapparna som kollegan skrivit och följde det till punkt och pricka. En våning med kontor. Det ska dammas på skrivbord, över dataskärmar, i fönster, på element, under telefonen och lite annat. Det är reception, det är konferensrum och det är enskilda rum där folk kan sitta med sin kund eller vad dom nu är och prata ostört. Det finns även larmknapp  som går direkt till polisen, jag tryckte där för att se vad som hände. På 5 minuter var jag omringad av 4 poliser och bad mig ställa mig på knäna. Jag förklarade att jag hade ont i dom eftersom jag gick så sablans mycket i helgen, då fick jag en batong i nacken och...näe. 
 
Jag fortsatte med dammsugning på deras 3 mattor. Sen var det att åka upp till en annan våning för att ta deras korridorer med mattor även där. 9 toaletter skulle rengöras och sen tog jag frukost. Efter frukosten..ja då fick jag sitta och glo för då var det deras tur att ha frukost och då hade jag bara matsalen kvar och det skulle ju se dumt ut om jag puttade undan deras mackor på golvet för att torka borden så jag satt på våning 2 och spelade Angry birds. Sen torkade jag 511 bord och ett sketstort golv. Tömde sopor, väntade på att en kollega skulle komma med städmaterial tills imorgon och bli hämtad.
 
När jag kom till det vanliga jobbet så var det kaos i tvättstugan. Lådan där allt skit hamnar från tvättmaskinen stod på golvet, det var vatten över hela golvet. Fick veta att det hade varit 4 stycken som försökt att få dit lådan, ingen fattade hur den skulle sitta. Jag satte mig på knä, tittade under tvättmaskinen, såg två skåror, tömde vattnet i avloppet och satte dit lådan. Jag har heller aldrig gjort det men jag klarade det. Joråsåatteeeeee.
 
Chefen skulle komma idag, det gjorde han inte, han hade vridit till ryggen så han skulle till sjukhuset. "Utropstecknet" var också sjuk så man kan väl säga att det var lite av ett kaos. Det kommer dom dock aldrig att erkänna. Får se vad det är som är fel imorgon när man kommer *trumvirvel*.
 
Eftersom det är 3 som är tillbaka efter sina semestrar så fanns det inga hus till mig men det fanns annat att göra. Sätta på diskmaskinen tex. Borsta svep som inte blivit det sen i fredags...om man skulle ta och sjukskriva sig kanske? Eller näe.
 
Eftersom jag började en timme tidigare så skulle jag ta bussen hem tänkte jag. Ja just det, det hade ju funkat om inte det dragits pengar på mitt konto så jag inte hade råd att åka buss! Tjenare liksom. Ont i ben, fötter och annat men jorå, jag var tvungen att gå 4 km. Det var varmt, det var jobbigt, jag hade ont men jävlar i havet. 40 minuter senare var jag hemma och jag tog en kalldusch på en kvart. Fan va skönt det var men jag ska ropa in en häst på auktion tänkte jag!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback