...om man skulle ta och äta fruk....nähä försent!

Idag var det en våning med kontor på båda sidor igen, ja såna där kontorslandskap. När jag kom dit runt 6 så satt det redan en tjej vid sitt skrivbord. Jag vet vem det är, hon bodde på samma område som mig när jag gick i högstadiet. Hon var några år yngre. Lite för sig själv, hade det nog inte så bra hemma vill jag minnas. Jag frågade om hon ville få sitt skrivbord städat men hon tittade lite blygt på mig, skakade på huvudet och fortsatte med det hon höll på med. Jag hoppas att det gick bra för henne resten av livet eller om sviterna sitter i än, därav hennes blyghet, osäkerhet och vill vara för sig själv.
 
Jag fortsatte med andra. Ett skrivbord var så belamrat att jag inte ens kunde komma åt att damma under skärmen. Sen hittade jag detta.
 
 
Jag skickade ut kortet på Twitter och frågade vad det var. En tjej sa att det är leksaker för barn för hennes barn har såna. Vad sjutton gör det hos en man i 30-årsåldern då? Ingen aning om han har barn. Dessa såg inte direkt ut att vara inköpta nyss. Är han där nästa torsdag (vi städar en våning en gång i veckan) så ska jag banne mig fråga. 
 
På denna våning verkar många morgonpiggare än andra på andra våningar. På andra våningar är det inte många som kommer så tidigt. Här..ja här var dom nästan allihop. Många ville inte ha sina skrivbord städade så jag svepte över golvet, tömde papperskorgar, dammade i fönstren och dammsög deras gångmattor istället.
 
I vanliga fall väntar man med ett kontorslandskap till deras frukost men eftersom det var fler som hade semester och andra som inte ville ha sina skrivbord städade så tog jag allt...i vanliga fall brukar jag ta frukost om jag hinner runt 8, idag när jag tittade på klockan för att ta den där frukostpausen så var den så mycket att jag inte skulle hinna. Då gick jag ner till hamnen för att köpa mig nåt att äta. Det hade varit gott om jag bara hade tänkt på att ta med kontokortet. Då satt jag där och insöp lugnet istället.
 
 
 
På väg tillbaka hittade jag något målat på trottoaren, häftigt.
 
 
En målad skateboard? Den var mer rosa i verkligheten, är det ingen skateboard så vet jag inte vad det är.
 
Matsalen var tom så jag städade den och sen kom "Utropstecknet" och hämtade mig. Han har varit sjuk några dagar så det var kul att träffa honom igen. Vi åkte iväg till det ställe ragget jobbar och...ja jag dog nog en smula. Där står hon skitsnygg och ser så jävla fräsch ut trots värmen. Jag köpte det jag skulle och sen åkte vi tillbaka.
 
Då var det lunch. En kollega har dille på ketchup och senap men måste han äta nåt som ser ut som en kuk?
 
 
Tydligen för han åt med god aptit!
 
Chefen var borta så jag tog firmabilen och handlade lite på Netto. Det resulterade i att jag inte hade några pengar på kortet för att kunna åka buss...egentligen. Köpet gick inte igenom men han tittade på mig, sa bara att jag skulle hålla i mig och sen låtsas han att han inte såg det där. Jag fick åka med ändå. Snällt! Det var annat än förra gången då jag fick gå 4 km!
 
Jag har sovit en stund och ätit, nu blir det bara att slappa.
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Martina

Nu slog det mig plötsligt... Drar ni vanliga kontokortet när ni ska åka buss?!
Jäkligt smart i så fall!

2012-07-27 @ 13:44:38
URL: http://ytterligare.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback