Pride it is!

 
Idag börjar priden och hade jag nu varit ledig och vetat det ett tag så hade jag varit i Sthlm, eller näe, på torsdag hade jag åkt. Nu är jag fan inte ledig och får inte ledigt men jag har massa nya vänner på Twitter som ska dit, jag får info men hoppas inte jag får för mycket ROLIG info för då lägger jag mig i fosterställning inne i matförrådet i källaren, ber nån låsa utifrån och släppa ut mig när helgen varit. 
 
Får jag nu en fastanställning i november så kommer jag redan samma dag bestämma när jag ska ha min semester och ni fattar va? Precis, under priden! Bara för det så är det väl ingen pride, skulle inte förvåna mig, med min otur liksom. Inställt pga idioter som förstör årets pride, skulle inte förvåna mig för idioter finns det överallt. Fördomar, okunskap och idioti. 
 
Jag var där senast för 4 år sen och köper man veckopass så får man en sk "Dogtag". Det är ett smycke som designas av olika varje år. Jag har min kvar!
 
 
Man trycker på en knapp så ändras det från vit till röd eller blå, detta funkar också än! Kommer aldrig att slänga den. Jag slängde faktiskt för bara några veckor sen armbandet man hade på sig hela veckan för att visa att man hade biljett. Det var av tyg i orange, rött, blått och grönt vill jag minnas.
 
Vill ni glo på paraden?
 
Den avgår från Humlegården 4 augusti kl 13, sedan fortsätter den längst Birger Jarlsgatan, Kungsgatan, Sveavägen, Sergels Torg, Hamngatan, Kungsträdgårdsgatan, Strömbron, Skeppsbron, Slussen/Södermalmstorg, Hornsgatan, Ringvägen innan det sista ekipaget slutligen når Zinkens väg/Tantolunden runt 15. 
 
Det brukar alltid bli försenat så tiden kanske inte stämmer men ni vet ungefär nu vart det går förbi!
 
 
 
Det är hur mäktigt som helst, så har ni tid,lust och ja..tid så se den, för mig också snälla!!
 
Have fun!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback