Tisdag!......japp!

Igår fick jag ta med mig företagsbilen för att jag skulle städa på ett ställe nära där jag bor..det hade ju varit bra om jag hade kommit ihåg att ta med mig svepen också! Det var bara att åka till jobbet imorse, slänga ner lite svep och microdukar för att sen åka och städa. 6.40 kliver jag in genom dörren. Då lyser det i taket i ena rummet. Dom har inga kvällskurser eller nåt där och det är så ljust på dagarna att man inte behöver lyse men ändå.
 
Idag fick jag lite mer bevis på att det faktiskt spökar där. Nån väste i mitt öra: "Suuuuune, har du en dåååålig hårdag idag så du måste ha keps?!" Näe så var det ju inte men ja en dålig hårdag har jag.
 
 
Detta är en sketliten del av hela huset. När jag städade i en lektionsal så vibrerade lamporna över mig, som att det gick nån på övervåningen, japp jag var själv där så ja. Jag hörde även knarrandet i trappan idag igen. Idag var jag lite lugnare än förra gången. Jag fokuserade på städningen och toaletterna. Olusten kom på ovanvåningen där jag ska städa 2 toaletter och två rum. Kände mig iakttagen. Dörren till vinden var halvöppen och jag försökte att stänga den. Den öppnade sig hela tiden, till slut tryckte jag till sketmöe och då blev den stängd. På fredag är det sista gången jag är där och städar...hoppas jag!
 
Sen åkte jag till vanliga stället och tog ett höghus. Där finns det inga spöken, i alla fall inte spöken som i andar om vi säger så!
 
Ett av momenten är att torka av hisspeglarna.
 
 
Trasan är garanterat ren, jag har själv tvättat den och hängt upp den! Spegeln blev ren. Sen var det alla hissfönstren, roligt så, åka hiss är mitt kall i livet...eller näe. Inte lika kul är det att folk från 6 våningar trycker på hissknappen på nån jävla våning så jag måste gå ur medan dom får åka till entréplan. Jag är ju så snäll och tanterna är gulliga: "Åh har jag hamnat mitt i städpatrullen!" Så sa en tant.."ja" sa jag och klev ut. Nästa gång var det en äldre herre som tyckte att jag skulle åka hiss med mig men jag avböjde, när han drog fram sin drule så..näe det gjorde han inte.
 
Jag blev klar och sen hjälpte jag en kollega att göra klart sitt hus, däremellan, före och efter borstade jag svep, tvättade, la dom i lådor, hängde upp microdukar och hade mig lite mer i tvättstugan, tvättade mina byxor och glömde att jag inte var hemma så där stod jag i bara strumpor och trosor med Hello Kitty på när en kollega kom in. Han ba: "Sexigt hörrö" och gick och sket. Eller näe, jag behöll byxorna på men han sket.
 
Sen var dagen slut och nu är det bara 4 dagar kvar innan jag får träffa min älskade dotter igen! På fredagen ska vi grilla och sen åka in till city för att ta en öl. Hoppas på sol och varmt! 
 
 

Kommentarer
Postat av: Anette2

Med egna ryggbesvär så tycker jag att du är helt
otrolig när det gäller att orka med så mycket
städjobb.Får man någon ork kvar att städa hemma
efter allt som du gör ???

2012-07-19 @ 07:50:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback