Titta mamma!!

Imorse gick jag i godan ro till min kollega för att åka med honom till jobbet. Vi satte oss i hans bil. Den brukar starta men nu höll han på och försökte i en kvart, den ville verkligen inte starta. En Opel startar i alla väder sägs det...säker på att det är en Opel?? Han ringde en annan kollega som hunnit till jobbet men han vrålade hit. Kollega 1: "Sune, du som är liten kan ju ratta min bil". Eh..javisst. Bogserlina på, sen skulle vi åka till en verkstad inte så långt bort. När vi skulle svänga tredje gången så lossnade linan, jag blev ståendes mitt i vägen, det kom bilar och jag vinkade glatt och visade upp Samhallsloggan, dom tittade menande på mig.
 
Kollega 2 rusade ur bilen, satte på linan igen och sen körde vi en bit och in på verkstaden. Vi körde sen till jobbet, eller ja..kollega 2 körde.
 
Jag tog ett hus själv idag. Måsarna är förjävliga, ja mer än vanligt nu tycker jag. Ungarna har börjat flyga!
 
Däruppe satte han sig och pep. Jag hörde! "Mamma titta!! Kolla på mig! Jag kan numera skita på folk från höga höjder!" Första lektionen: Pricka en människa och få 2 maskar som belöning. Tur dom är som människobarn och inte alltid lyssnar på sina föräldrar.
 
 
Nedanför satt mamma mås och applåderade och flög sen sin kos. Måsbarnet pep högre..då gick jag in och började städa. Deras vrålande går mig på nerverna.
 
Jag städade klart och sen...ja sen kom kollegan från "andra stället" och vi fick i uppgift att åka till Jysk för att inhandla nya backar till våra svep. Backarna har sett sina sista dagar, i alla fall en del av dom. Vi hittade nya.
 
 
Folk har redan fördomar om Samhall så varför inte liksom. Näe okej, jag köpte vanliga jävla genomskinliga plastbackar. Sen tog vi ett hus till. Bakom en takskiva på golvet hittade jag två blå såna där "tossor", vete fan varför dom låg där men det finns väl en anledning för det också. Sen var dagen slut efter att ha borstat svep till förbannelse.
 
2 dagar kvar! <3
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Karin

Ha, ha, ha!!!!
Lite synd att du inte köpte de där backarna tycker jag! - Det hade säkert piggat upp folk, om ni kommit släpande på såna där när ni ska städa!

2012-07-18 @ 18:25:12
URL: http://karin.hermansro.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback