Anja Pärson har äntligen kommit ut!

När jag såg att Anja Pärson skulle vara först ut med att vara en av dessa "sommarpratare" så tänkte jag, nu, det är fan idag som hon ska komma ut officiellt.
 
Jag satte på P1 kl 13 och väntade, lyssnade och satt som på nålar när hon började på att nosa på att hon blivit kompis med Filippa Rådin. Jag har ju hört vad hennes flickvän heter så nu höjde jag, jag visste att det var då hon skulle komma ut, ut ur den mörka garderoben för hela svenska folket. Nu är det gjort.
 
Grattis Anja och sträck på dig, överallt, all kärlek är BRA kärlek! Och innan programmet tog slut avslöjade hon också att hon snart skulle bli mamma. Grattis till det också!
 
Twitter haglade det grattishälsningar till henne hela dagen och hon var nog det stora samtalsämnet världen över. Det är helt otroligt att man faktiskt måste behöva "komma ut ur garderoben" och måste hålla så mycket hemligt år 2012 i Sverige.
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Bo

Skönt att hon sa ifrån att hon inte vill blir nån sorts ikon och inte bli en del av varken HBT politik eller feminism. Bisexuell, javisst!

2012-06-23 @ 22:32:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback