BOOOOM!

Ååååh vad jag fick sova, jäääävlar va skönt. Eller vänta nu, 7.42 tyckte blåsan att vi skulle gå upp och jag kunde bara inte ignorera den. Den var totalt överfull så skulle jag lyft lite på benet i det läget så skulle jag vara en tillfällig sängvätare så jag tog sats, rullade ur sängen, slog i huvudet i elementet men tadaaa blåsan var tät, det som räknades..jag näst intill hasade mig till toaletten, där..åh där, JESUS vad skönt det var att släppa.

Sen var ju katterna på dörren när jag öppnade den och fullkomligt vrålade ikapp efter mat, stackarna som om dom aldrig får mat då, dom hade ju för fan mat kvar i skålarna! Dom fick vatten, det får vara nog med mjäkandet nu. 

Jag gick ut på Twitter, mitt andningshål, mitt rätta jag kommer fram där och det är så jag vill ha det. Facebook i all ära men det har blivit trist där. På Twitter kan jag vara mig själv, där har jag inte träffat nån irl och får inga pekpinnar om något för alla är likadana. Underbara folk!

Kl 11 gjorde jag mig i ordning för att åka till dotterns lägenhet för att börja städa den. Började med badrummet och under badkaret. Tjoflöjt säger jag bara. Litet badrum med ett badkar som står intill väggen och inte går att dra ut helt, det är en utmaning. Det var till att gno, det var till att gnugga järnet där under. Tyvärr glömde jag handdukar och lite sånt som är bra att ha. När jag hade tagit under badkaret så gick jag ut i köket och tog kyl,frys, dom flesta skåpen. 


Så här kan det se ut då. Alla hyllor från kylen är gnuggade på och på tork. Eftersom jag inte hade någon handduk med mig så får dom stå så tills jag kommer imorgon eller måndag. 
När jag stod där så blev det mörkare. Såg detta.


Tänkte att nu jävlar börjar det snart att åska. Mycket riktigt, 2 minuter senare small det rejält. Det for blixtar hej vilt och ett tag var det rätt över och det började att blinka i lamporna. Regnet stod som spön i backen och jag stod mitt i rummet långt från kontakter. Fick för mig att min mamma sa att man skulle stå på en fotbollsplan för att vara utom räckhåll för åskan så jag sprang dit. Ställde mig där och kände mig tryggare än ekan på land..eller hur nu visan går. Eller näe, jag stod kvar i rummet tills det gick över. Sen fortsatte jag städa lite till. Min rygg skrek att jag skulle sluta så jag lydde. Imorgon ska jag ta med en dammvippa för att ta elementen för det går att ta bort delar av det där och gud så bra! 

Nu ska jag bara njuta av den här lördagen för att få känna att det är helg jag också. Städar gör jag dagarna i ända annars liksom. Ha en bra lördag alla!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback