Dagen före röd dag

Joråsåatte, det är röd dag imorgon. En del på jobbet får vi påminna om det. Andra (läs jag) räknar ner dagarna för just det. Det är röd dag imorgon! *röd text* RÖD DAG!

Imorse kl 6 ringde min dotter när jag var på väg till fots till "det andra stället". Hon själv stod och väntade på ett pendeltåg som skulle ta henne till sitt jobb. Hon har fått jobb på en dementboende. Hon har haft en dement i ett år som inte var så snäll. Hon visste inte att det var ett dementboende nu men hon får bita ihop i 10 veckor, hon har sökt andra jobb och även skola. Barnspecialistundersköterska. Jösses sicket långt ord! Det var roligt att börja dagen med detta samtal, mer sånt.

Idag gick dagen lite fortare på första stället. Det var att göra hele tin men en stund stod det still då det fanns folk både på kontor och matsal. Då passade vi på att gå till Apoteket och köpte nya tabletter till mig och även nya batterier till min hörapparat. Japp jag använder ju sånt då.

På vanliga stället gick det också rätt fort. Jag roade mig med att sopa inne i killarnas omklädningsrum. Jösses vad skit dom släpar in och även halstablettspapper! Så har det varit i snart 1 år. Vet dock inte vem av dom det är för jag har inte sett nån av dom suga...ja..på halstabletter.

Idag slutade de kommunanställda kl 12, ja dom som är ute och gör fint överallt. Vi..ja..vi fick sluta en hel halvtimme tidigare, det ni! Så generöst så.


Jag är svintrött så antingen somnar jag tidigt eller också...gör jag inte det. Hoppas dock på att vakna efter kl 9 men den chansen är väl lika med..inte mycket.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback