En liten släktträff till i Småland

Jorå, det var allt trevligt att träffa kusiner och mostrar.

Min släkt på mammas sida har alltid haft en tendens att alltid ha något att tugga på typ. Så fort vi kom dit så var det fika. 2 timmar senare kom en cateringfirma och leverade maten som bestod av potatis, två olika sorts kött, kycklingklubba, 3 olika såser och sallad.

 

Min kusin som är 1 år yngre än mig flyttade till Hawaii för flera år sen och för två år sedan gifte hon sig med en kille därifrån. Vi kunde ju inte närvara dessvärre men min kusins föräldrar och syskon var där. Att vi åkte ner till Småland idag var just för att min kusin var "hemma" och hälsade på och tog då med sig sin man som var i Sverige för första gången.

 

 

Han tyckte att det var lite kallt här just idag så när vi var ute så hade han mössa på sig, lite gulligt.

Jag har inte varit hos min moster på många många år så att dom hade gjort om i sin trädgård hade jag ingen aning om. Jag var mycket där nere när jag var liten och då var det bara en enda stor gräsmatta.

 

Jättefin damm och på andra sidan var det nån jävla mojäng som gjorde att det såg ut som rök, vet dock inte vad det var men det såg häftigt ut.

 

Detta är två av mina kusiner, dock inte syskon, bara ...ja bara kusiner dom också. Det var flera kusiner som inte kunde komma av olika anledningar och även några av kusinbarn. Men vi hade trevligt. Det blev rabarberpaj med glass och grädde till efterrätt. 1 timme senare lades det på korv på grillen och det åt vi också. Jösses, jag trodde att dom var snåla i Småland men ...näe just det. Varje person betalade 130 kr, så ja, det kanske stämmer att det är snålt.

 

Nu är jag så otroligt trött att jag går och sover. Längtar till nästan helg då jag ska vara ledig HELA helgen och sova länge.

 

Godnatt när det blir dags.

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback