Fredag för fan!

Åh äntligen kom den där helgen, helgen då jag får sova imorgon, men det slutar la i vanlig ordning..att jag bara PIIIING! Vaknar kl 7 och inte kan somna om för att blåsan är så full att den knackar på hos äggledarna och tycker att dom ska väcka mig eller nåt.

Idag försov jag mig inte utan vaknade med ett ryck då mobilen började dansa och sjunga. Det sista jag minns av min dröm var att någon av mina Twittervänner ba: "JAG ÄLSKAR TWITTER!" Minns inte vem men dom flesta gör väl det så det kan vara vem som helst. 

Idag är det ju fredag, på fredagar tar vi första våningen på jobbet, kontor, konferensrum, trappor, galler, annat och det vanliga..toaletter! 

När vi kom "till det nya stället" så blev det lite kaos. Det ska vara stickkontroll om 2 veckor och JÄVLAR vad vi ska städa nu, vi ska städa så mycket att det..ja..att det blir rent. Vi gick runt och kollade vad som behövdes göras, vi städade ett konferensrum som såg ut som nåt katten släpat in och mer därtill. Sen gjorde vi lite mer och sen åkte vi hem. Jösses vad vi har jobbat idag. Nu känns det som om jag skulle kunna göra som i animerade filmer, stå vid fotänden och bara stupa rätt ner i sängen. Men med min otur så glider la sängarna isär och jag dunsar ner i golvet. Jag är nog fan lite som en animerad figur som har toppotur! (nytt ord).

Imorgon ska jag börja städa dotters lägenhet, förhoppningsvis blir soffan såld och hämtad i morgon eftermiddag också. Dår är det bara köksmöblerna kvar och sen jävlar kan jag städa så snoken blir blå.

Vad ska ni hitta på i helgen då? Nåt kul? Nåt annat roligt? Inte ett skit? Tell me!..




Kommentarer
Postat av: Fil Fund

"ja.. det blir rent" Så jävla klockren! :D
Min mamma kommer hit snart, så jag har stääädat. Jag vill inte att hon ska behöva det. Hon är 62, fick en stroke pga stress för tre år sen. Hon behöver chilla lite..
Vi ska till Skansen, sen skickar jag hem kottarna med Mutti och hittar på dåligheter ensam. Lagom arbetsfördelning.

2012-06-15 @ 14:43:02
Postat av: pezze

ska inget speciellt göra under helgenn..
men om vädret e fint imorrn så skajag o syrran te potatisfestivalen som pågår nu under helgen...
men tivoli o all marknad med olika knasiga/roliga/bra grejer de säljer... :)
men annars e det lugna puckar för mig...


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback