Fredag woho!

Att somna runt 22.30 och upp 4.30 en hel vecka är inte att rekommendera faktiskt. I morse vaknade jag och tänkte, hoppas det är långt kvar tills jag ska upp..men fan heller, klockan var 4.27, så jävla sur så det var bara att gå upp, in i duschen och vakna till.

Ute stod det som spö i backen ..igen och jag kände att jag skulle bli totalt sketblöt trots att det inte är så långt dit jag skulle. Då kom "Utropstecknet" och plockade upp mig vid ICA, perfekt så han skjutsade mig till det "nya stället".

På det "nya stället" var det till att städa alla toaletter (varje dag), kontor, en liten matsal, en sketstor matsal och alla trappor 5 våningar.

Eftersom det regnade som fan så tog alla som jobbar på det "nya stället" paraply med sig. Dom tog däremot inte upp dom på kontoren utan lämnade dom i entrén.

Här vare inte mängdrabatt på paraplyer inte, INGEN hade likadan som den andra. Det var också här det var tänkt att vi skulle städa men så blev det inte nu då för vi ska banne mig inte lyfta på dessa bara för det. Skyll er själva liksom!

 

Denna vill jag ha på mitt jobb..där jag vanligvis jobbar heltid. Undrar om jag måste sätta den på toaholken för att dom ska komma ihåg det för detta ser jag dagligen. Tar dom inte bort det hemma heller? Då vill nog inte jag sitta på deras toaletter faktiskt. Denna lapp satt på en toalett där jag var idag.

 

När jag var klar där så kom "Utropstecknet" och hämtade mig. Jag borstade svep och sen väntade jag in en UVA:re för att ta hennes klädstorlekar för det är ju jag som har ansvar för kläderna. Sen sa chefen att jag fick åka hem för jag börjar 6.15 varje dag nästa vecka också. Det var efterlängtat för helvete vad trött jag var.

 

När jag kom hem sov jag 2 timmar och snart ska jag fixa mat som jag ska äta till Let´s dance..finalen! Heja Anton Hysén!

 

 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback