Huge huge huge!

Ja då var det ny vecka ny vecka ny vecka! Så fort jag kom till "det andra stället" så sa min kollega att hon kände sig sjuk. Hon frös, hon såg inte kry ut men ville inte lämna mig i sticket så vi städade på. Jag tog dom tunga uppgifterna så hon inte ansträngde sig i onödan. Jag dammade kontoren och fick se denna i ett fönster. En SKETSTOR (huge) häftapparat. Den tog upp 1/3 av fönsterbrädan. Någon kan inte hantera små saker helt klart.
Vi tog flera pauser så hon fick vila lite mer. Hon gick däremot hem efter våra timmar, själv åkte jag till det "nya stället". Där fick jag veta vad som skulle göras och på vilka tider. Vi städade också en helvetes massa kontor men skillnaden på dessa från "det andra stället" var..att rummen var små men folket belamrat det med massa saker. Inte SÅ lätt att städa då vill jag säga.
Och detta är ett ställe där sekretessen måste vara skithög, ja det är det ju på alla ställen vi städar men detta är en myndighet som har uppgifter som absolut inte får komma ut. Jag är lite sån att jag gärna vill att personalen ska se mig när jag städar, så dom verkligen ser att jag varken fotar viktiga papper, tar några viktiga papper, glor på viktiga papper och annat. Jag är en lokalvårdare och inget annat och jag är inte intresserad av vad som står men det vet ju inte dom.

Kollegan från "det andra stället" är hemma imorgon och då förstår ni, då ska jag vara där alldeles själv. GULP! Men lugn (brun papperspåse) kollegan har skrivit lappar om vad som ska göras på alla 5 våningar. Ser ni inte att jag skrivit något inlägg förrän 21 imorgon kväll så vet ni att jag jobbar över!

Kommentarer
Postat av: Karin

Kors, vad du jobbar! Själv har jag också fullt upp nu, och fick en förfrågan från mitt första, eller gamla, eller hur man nu vill uttrycka det, eftersom jag ju fortfarande jobbar kvar där också, om jag kan jobba helger där. Klart jag kan skrev jag som ssvar, och inser att jag kanske kommer att jobba alla dagar i veckan vissa veckor... Plus att jag är kontaktperson åt en människa som jag ska träffa två gånger i veckan.

HOPPSAN! Hur tänkte jag där egentligen? :D

Nåja.... Det ordnar sig säkert, och bara för att det varit jobb varenda vardag på sistone, så betyder det väl inte att det kommer att vara så jämt. - Jag är ju trots allt bara timanställd på båda ställena. :D

Men om jag inte bloggar på en vecka eller så, så jobbar jag väl... :D

Hur jag ställer till det.... ;)



2012-06-11 @ 18:26:03
URL: http://karin.hermansro.se
Postat av: Simza

Ba fota och sälja till James Bond! ;)

2012-06-12 @ 19:54:01
URL: http://simzalaboom.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback