Jag är klaaaaar....eller inte!

Imorse när jag vaknade hade jag bara fokus på dotterns lägenhet. Jag låg kvar ett tag till och åkte iväg. Jag var där kl 10 och satte igång. Rensa avlopp...är verkligen döden! Då är nog fan..ja allt annat roligare.
 
 
Så här såg det ut, skit överallt, ja inte skit som i avföring alltså utan massa grejer, saker som låg i blöt, disktrasor och sen avloppstjofräset under handfatet...som jag inte fick ihop igen! Jag skulle tagit kort på det såklart min dumma kossa. Då hade jag vetat hur det satt. innan men nu gjorde jag inte det förstår ni. När jag spolade rent i avloppet under badkaret såg jag något som jag inte var beredd på.
 
 
Mamma Simpsons hår! Hon har peruk i serien! Stoppa pressarna för bövelen, ring varenda jävla kvällstidning, mamma Simpson har inte sitt eget hår i serien, hon har ..ja peruk! 
 
När jag sedan dammsög elementet i rummet och gick tillbaka till mobilen i köket. Ja man måste ha den på ett fönsterbläcke för det är så dålig mottagning i hela lägenheten förstår ni, det har varit ett skyddsrum där innan..ja i alla fall, då hade jag fått 3 sms av dottern. Första: 13,35: "Du har inte typ 60 kr att låna mig?" Andra: 13.37: "Alltså du är dö va? Inga blogginlägg och inga sms". Tredje: 14,03: Hallå lever du? :/"
Notera dom två första, det är 2 minuter mellan dessa. Ja det brukar inte gå 2 minuter innan jag svarar och då tror man att jag ligger kolavippad någonstans och inte därför kan svara.
 
Hon ringde upp sen i alla fall. Då satt hon på pendeln till någon annan ort, nån annan förort kanske? Sambon åkte till annan ort och ska vara borta en vecka så nu sitter hon där hemma med katten Sören alldeles själv. Hade jag haft semester så hade jag åkt upp fattar ni väl? Tack!
 
När avloppstjofräset inte samarbetade med mig så ville jag inte mer. Ryggen skrek, jag höll på att tappa tålamodet så jag rafsade ihop saker som skulle slängas och gick in i hennes medicinskåp och hittade detta.
 
 
Till saken hör att min dotter sällan har feber så nu undrar jag varför hon har två? Den ena är oöppnad till och med. Det är till den orala proceduren. Den andra är nog till det anala. Någon på twitter tyckte jag skulle kissa på dom för att se så det inte är graviditetstest. Hade det nu varit ett sånt och det visade positivt så hade jag varit en sensation, ett mirakel eller VÄLDIGT skev överallt! Varför? Jo för då hade jag varit den första i världen att gå gravid i 7 år! Jag tog hem dom. Jag har en men tänkte jag skulle sälja den anala termometern på blocket, nån som vill köpa redan nu? Inte? Hepp!
 
Jag får ringa fastighetsägaren och säga att dom minsann får masa sig till lägenheten och fixa avloppstjofräset innan allt slängs i soporna. Käckt så det förslår.
 
Den här helgen gick förjävla fort tycker jag. Nu finns det inga röda dagar mer mitt i veckan förrän till jul tror jag. Det är ju inte nåt jag ser fram emot att vänta på, kan vi inte ta in lite fler röda dagar? Men nej då nej då, jag är så glad, kåt och tacksam för att jag har ett jobb förstår ni. Jag behöver ingen semester för att jag ska vara glad att jag har fått en anställning. Att min rygg vill ha lite semester det skiter alla i. Ser dock fram emot helgen uppe i Sthlm hos min dotter om en månad! Det ska bli skojsigt.
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Britt

Själv har jag också plockat isär mitt badrum och rengjort..inte för att jag ska flytta utan för att det behövdes.

Kunde Maria föda ett Jesusbarn utan att ha samlag med en människa utan bli befruktad av Gud...så varför skulle inte du kunna? ;-)

2012-06-24 @ 19:35:08
URL: http://brittsbetraktelser.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback