Måndag Zzzzzzzzzzzzz

Jävlar i havet vad jag varit trött hela dan idag. Från 6.15-10.30 var jag ju på "det där andra stället". Nu när jag fått lite rutin på det så gick det mycket fortare och vi fick vänta in många gånger. Man kan liksom inte drämma till i ett skrivbord, väsa och fråga om man får damma det. Man kan heller inte torka golvet där folk sitter och koncentrerar sig på viktiga saker.

Jag dammade på ett annat ställe och såg detta.

Nej jag lovar, jag tog inte en enda, jag spottade bara i skålen och tänkte, jaaaa detta är ett minne från mig! Eller också gjorde jag inte det..jag tänkte nåt annat.

 

Till slut så gjorde vi klart med mycket dötid emellan. Då var jag så trött att jag gott och väl kunnat somna i städskrubben med en sopsäck över mig. Men jag åkte till det vanliga stället och gjorde som vanligt. Jag ville bara sova. Till slut var arbetsdagen slut och det var nog den längsta hittills kändes det som.

 

Jag tog bilen till dottern och hämtade lite mer saker, slängde in lite skräp och åkte till tippen. Vet ni om att min dotter är reklamsamlare? Joråsåatteeee, men nu hivade jag det. Nästa gång ska jag sätta upp en lapp på dörren att hon jävlar i mig inte vill ha en enda jävla reklam! Det är ju jag som får slänga skiten och eftersom dottern flyttat så har hon liksom inte nån nytta av den.

 

Efter tippen...ja då åkte jag hem och här är jag nu och ska nog ta och somna lagom till Bolibompa men kom just på att dottern ska ringa efter 21 då hon har gjort sin första arbetsdag av 10 veckor. Ska bli spännande att höra hur många rövar hon fått torka.

 

Ja det var väl allt för nu.

 

 

 


Kommentarer
Postat av: Linda aka Javamorsan

Jobbigt när man är så trött. Men du... Vet inte om jag helt tror på att du inte tog en godis faktiskt ;)

2012-06-05 @ 12:56:47
URL: http://www.mondoblog.se/blabar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback