Men...var är ni?!

Idag var jag på jobbet 5.50 för jag tänkte att jag skulle hinna med att städa hela kontorslandskap innan personalen där skulle ramla in. När jag visade passerbrickan mot portkoden så tyckte han att: "Nänänä, du är här för tidigt!" Så var det med det. Det kom en kille som jobbar på våning 5 och provade och han ba: "Ja just det! Det larmas ju inte av förrän kl 6!" Se där ja, då hade jag kunnat sovit i 10 minuter till alltså. Men så fort klockan var 6 så rusade vi in. Jag på våning 4 och han till 5 då. Vi möttes sen i matsalen och hånglade loss som fan, han var på hela mig, jag flåsade i hans öra att jag är flata men han fortsatte och jag..ja va fan jag hängde på. Eller näe, vi möttes i matsalen men han lämnade sin matlåda i kylen medan jag höll på med städvagnen. Så var det!

Jag började damma i ett kontorslandskap som var tomt, sen fortsatte jag i en hel timme! Var fan var dom? Dom som brukar vara där så tidigt. Då såg jag på flera telefonen att flera av dom hade semester. Jahaaa ja! Ni kunde inte meddelat mig det? Typ sagt: "Duuu imorgon kan du sova till 7 för vi har lite semester förstår du" . Men nej då, inget alls liksom, men det var rätt skönt då kunde jag gå där och lulla i godan ro.

Jag stressade inte så mycket idag, det var mer att inte vara i vägen liksom. Jag städade alla trappor på 5 våningar och då menar jag TRAPPOR! Trappor med TVÅ trappsatser på varje och varje sats har väl en sisådär 10 trappsteg. Jag älskar förövrigt marmor i trappor, det är så jävla lätt att ta bort kaffefläckar på det. För där går dom upp och ner, upp och ner med sina kaffekoppar och ba: "Hoppsan, nu spillde jag lite, äsch städerskan tar det" och..jaaaa jag gjorde ju det, på typ ALLA trappsteg.

Jag satte mig på våning 2 strax innan frukost för då kommer jag varken in i matsalen eller i kontorslandskap då inte riktigt alla har frukost samtidigt. Där satt jag och rullade tummarna. Det är den våningen det är tystast på. Där är det låsta dörrar överallt, det är till och med galler till både våning 1 och 3. Det är bra, då kunde ingen obehörig komma in och störa mig i min lilla rast där.

Sen cyklade jag till "det nya stället" och städade både kontor, matsal, konferensrum och korridorer. Jag trivs!

Kommentarer
Postat av: Marty Moretimer

F*n vad kul du skriver alltså! Alltid lika underhållande läsning! Gott att du trivs på nya jobbet! :-)

2012-06-13 @ 16:28:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback