Min midsommarafton

Dagen började ju bra. Vaknade till sol..visserligen lite blåst men va fan, man kan inte få allt på midsommarafton.
 
Jag gick ut på Twitter, såg att folk gjorde sig i ordning för att fira sin midsommar borta. Jag låg kvar i sängen..helt naken, ja varsågoda för info (särskilt Mikael). Jag hade inte bråttom till någonting för att jag valt att bara  vara hemma och njuta av ledigheten.
 
Kl 11 åkte jag till ICA och det tyckte väl min stads befolkning var en bra idé att göra detsamma på såklart. Det var knökat med folk. Jag rafsade ihop det jag skulle ha och det var lite som att "Nu kommer Sune, hon luktar skit så skingra er!" för det var bara 2 före mig i kön när jag kom fram. Perfekt, jag ska nog lukta skit i fortsättningen också.
 
När jag kom hem..ja då fick jag för mig att städa, städa på midsommarafton, hur många gör det liksom, har jag sagt att jag är skev? Inte? JAG ÄR FÖRJÄVLA SKEV!  Men det gjorde jag i alla fall. Nån flata som vill komma hem till mig? Jag har nystädat?!
 
Sen har jag ätit lite korv med potatissallad, tittat på film, varit ute på Twitter förjävla mycket och runt 20 öppnade jag första ölen. Jävlar va gött det va! Japp det var då Mikael tjoade till och hade väntat på detta, eller hur?? "DET ÄR DETTA JAG HAR VÄNTAT PÅ!" Så höll han på. Han fick mig...eller näe det fick han inte men han fick dom där tweeten på Twitter som han ville ha. Nöjd nu Micke?? 
 
Jag har haft en lugn och städad midsommarafton med mig själv.
 
Sabina ringde också. Vi pratade länge och väl. Pusslade ihop det vi haft, den vänskapen med henne har varit viktig,tyvärr försvann den lite på vägen men nu är vi på rätt väg igen. Har saknat henne i örat, hon må vara min dotters kusin men vi synkar så jävla bra när vi ses och hörs av och nu är hon tillbaka i mitt liv igen, tack för det goa Sabina!
 
Sen fick jag svart på vitt av en annan tjej att hon inte vill ha mig i sitt liv igen men det är nåt jag får ta. Vi känner inte varann, vi har aldrig träffats men jag har känt connection mellan oss men nåt hände där. Skit samma, jag reser mig varje gång på 8 och det är min styrka i allt elände jag varit med om och kommer att vara med om.
 
Hoppas att ni haft en underbar midsommar i alla fall.
 
Puss på er och hoppas ni vaknar glada och nöjda!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback