Morrn da!

Trots att jag somnade strax innan 22 så var jag sjukt trött när jag vaknade. Inatt vaknade jag några gånger och trodde någon stod i rummet, tyckte mig höra någon som väste skethögt: "Suuuuuune..Suuuune". Jag såg ingen någonstans och somnade om. Vaknade runt 3 igen och kände att jag kunde sova sketlänge igen och när jag vaknade sista gången så drömde jag om att jag sa till en kompis:" Åh du har samma melodi på din ringsignal som jag har när larmet sätter igång" ..och skrattade. Helvetes jävlar vad jag önskade att det var hennes ringsignal men det var ju mitt alarm som satte igång såklart. Fuck!

Nu får det gärna bli tisdag eftermiddag så man kan få sova ut på onsdag. Vore sketnice faktiskt.

Idag och hela veckan ska jag jobba på det där stället med 5 våningar och många kontor. Jag ska städa där tills jag kan det....kan kanske bli tills jag slutar då i november. Tror inte den där tjejen jag jobbar med vill ha mig med så länge kanske. Hon kan få en påse med bullar...eller näe.

Det är svinkallt inne, här sitter jag med massor av kläder och hade jag nu haft en dunjacka så hade jag haft på mig den också ska ni se!


Idag efter jobbet ska jag till min dotters lägenhet och ta med mer saker därifrån. Snart ser det ut som att min dotter flyttat hem igen eftersom jag har mycket av hennes saker. Det gör inget. Idag börjar hon sitt sommarjobb däruppe. Hoppas att det går bra.

Nu ska jag fixa till mig och sen gå iväg till jobbet! Hej!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback