Varför jag var piggare än vanligt

Jag somnade som vanligt runt 23, alldeles för sent egentligen. När jag vaknade kände jag mig mycket piggare än vanligt, tänkte att jag vaknat före klockan ringde, tog mobilen för att titta vad klockan var, fick blinka några gånger för att se vad det stod på det pyttelilla klockslaget uppe i högra hörnet. Blinkade igen och ba..6.40 WTF! Upp ur sängen, ringde "Utropstecknet" och sa att jag hade försovit mig. Han förstod det eftersom jag inte hade skrivit något på Facebook som jag brukar. Han tyckte jag skulle ringa min kollega som tack och lov hade blivit bättre och var tillbaka på jobbet.

Jag tänkte åka direkt men kom på..fan det kan jag ju inte göra. Nyss tagit av mig snarkmasken och såg ut som vet inte vad i fejset efter den. Jag ringde och hon sa att jag inte skulle stressa, jag behövde ju inte göra det liksom. Jag cyklade i alla fall dit så jag var där 7.20. Hela dagen kändes förstörd men det rättade sig till. Det var ingen panik med nåt.

Lite värre var det "på det nya stället", där hade det varit fönsterputsare så vår jobbarkompis fick återigen ta kontor som egentligen inte hörde till denna dagen. Chefen hade tydligen också varit där och gjort att hon inte kunde göra det hon skulle. Så när vi kom så hjälptes vi åt med toaletter, kontor, korridorer och annat som hamnat på efterkälken. Vi var helt dösvettiga efter. 

Jag var inne på ett kontor och städade. Såg på hennes telefon att hon hade semester och nu förstod jag detta.



Jag liksom riktigt hörde: "MAMMA MAMMA MAMMA varför övergav du mig?!!, ser du inte hur jag ser ut? Jag kommer att döööööööö utan dig!" Jag tänkte först spotta lite i krukan men insåg att det skulle behövas fler än en loska. Om nu den kvinnan bett någon av sina kollegor vattna den medan hon lapade ...regn i trädgården så måste jag säga, DEN kollegan har ta mig fan inte gröna fingrar! 

Så här mycket har inte jag haft att göra en hel dag sen..ja jag minns inte. Gud straffade mig alltså för att jag fick sova 2 timmar extra! Nu har jag ställt larmet redan, känns att det är lika bra liksom. MEN det var bara andra dagen på 10 månader som jag försov mig, sug på den!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback