Älskade Emelie <3

 

Livet innan du grodde i min mage var vild. Det var fester varje helg och till och med mitt i veckan, jag var 17 år (skulle fylla 18) och tyckte att livet lekte. Jag var ett barn själv. När jag fick veta att jag var gravid så var jag redan i 3:dje månaden, skulle JAG få barn? Jag bestämde mig för abort. Samma dag som jag skulle utföra aborten hade jag ändrat mig, jag ringde och avbeställde. Från dagen då jag fick veta att du levde ditt lilla liv inne i mig slutade jag med alkoholen tvärt. Du räddade mig, räddade mig från ett liv som kanske skulle slutat i en katastrof.

 

Många av dom jag umgicks med gick aldrig ifrån alkoholen, idag är några av dom inte i livet längre, andra av dom gick över till droger, där är jag glad över att jag inte föll för frestelsen ens till att prova. Du räddade mig även där.

Jag hade en väldigt lätt graviditet där jag inte mådde illa en endaste dag, gick upp 6 kilo och förlossningen tog knappt 2 timmar. Du väckte mig alltid med ett leende och jag blev så varm inombords. Denna varelse kom från mig och var helt frisk trots ihärdigt drickande dina 3 första månader i magen. Det tackar jag Gud för.

 

Du är det absolut bästa som hänt mig och jag är fruktansvärt glad över att vi står varandra så nära fortfarande, det är till mig du ringer och undrar hur olika maträtter ska göras, det är till mig du ringer och frågar om råd, det är också till mig du ringer bara för att kallprata.

 

 

Snart fyller du 24 år och jag kan inte vara annat än stolt över dig min älskade dotter. Du är full av liv, du har fått min humor, du vill utveckla dig genom att flytta till annan stad, tillsammans med din älskade pojkvän, visserligen från mig men det unnar jag dig. Jag är bara en buss/tågresa ifrån, det är ändå mig du kommer att fortsätta att ringa.

 

Älskar dig ovillkorligt, tack för att just DU kom in i mitt liv, att just DU fick bli min dotter, jag hade inte velat ha någon annan i hela världen, utan dig hade jag inte varit jag. TACK!

<3<3<3

 

 

 


Kommentarer
Postat av: ulrika

Fin kärleksförklaring till en fin dotter :)

2012-03-09 @ 14:36:08
Postat av: britta

Åhh så fint! Emelie kan vara stolt över att vara dotter till dig. Säker på hon har lika stort hjärta som du<3. Massa goa kramar!

2012-03-09 @ 14:50:47
Postat av: Anonym

Så underbart vckert du skriver om din fina dotter. Man blir tårögd!

Hon skall vara stolt över sin fina mamma=)

2012-03-09 @ 19:03:30
Postat av: Wiilow [Foto Tankar Känslor]

Så underbart vckert du skriver om din fina dotter. Man blir tårögd!

Hon skall vara stolt över sin fina mamma=)

2012-03-09 @ 19:03:47
URL: http://wiilow.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback